2021-09-01 68 瀏覽
做一個非常之鍾意食日本嘢嘅我來講,當然好多間日本餐廳我都已經幫襯過,去唔同嘅餐廳試吓唔同嘅口味,香港好多日本餐廳其實口味都會爭好遠,所以要周圍試吓睇吓邊間啱自己。😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎不過其實有時講一間餐廳啱唔啱自己除咗環境食物質素員工服務等等之外,有時中心想帶出嘅思想都好緊要。👏👏👏👏👏👏所以今日特登行過嚟呢一間度食嘢,係因為朋友話俾我知呢一間野好食得來而且好有意義。睇一睇餐牌就知有一個菜係一定要叫既手足歸隊鍋 $68價錢非常之平$68 ,而且材料落得非常之多,依個湯都係好友藥材味嘅非常之好食,非常養生。✌️✌️✌️✌️當然最重要嘅就係個菜名啦,明就明唔明就唔明。金魂 $138非常大件而且厚身嘅鰻魚,所以食落去好有質感。👍👍👍👍櫻花蝦炸豆腐 $22超級香蝦味嘅豆腐,仲有好多細黑色食到。餐牌感覺都好靚好有質感。

睇一睇餐牌就知有一個菜係一定要叫既

手足歸隊鍋 $68

當然最重要嘅就係個菜名啦,明就明唔明就唔明。

金魂 $138

非常大件而且厚身嘅鰻魚,所以食落去好有質感。👍👍👍👍

櫻花蝦炸豆腐 $22
超級香蝦味嘅豆腐,仲有好多細黑色食到。

餐牌感覺都好靚好有質感。