2020-05-13 900 瀏覽
今日男朋友知道我放假,所以帶我到荔枝角工廠食午餐,這間西餐廳好多客人,同𨋢的都是到這間食午餐。原來早訂位有9折,更有其他優惠,下次要再encore!環境好乾淨好舒服,是以素食配上藍白色玫瑰花作點綴,牆上面有不同蔬菜的圖畫,好優雅又美麗午餐套餐選擇款式都幾多,有天使麵、意大利飯、牛扒、焗魚、雞串、豬手等等,更包了前菜、餐飲及甜品,好豐富1. 焗熱熱軟軟麵包一籃外脆內軟麵包,可點配橄欖油及黑醋,好健康又美味2. 尼歌斯沙律/是日餐湯- 尼歌斯沙律豐富的材料:八爪魚、沙律菜、番茄、橄欖球配上開胃醬汁,好好的前菜- 是日餐湯(番茄濃湯)我喜歡飲湯,這個番茄湯濃郁番茄打蓉,甜甜酸酸,上面配了忌廉及豆苗,滿滿茄紅素健康靚靚3. 主菜- 德國咸豬手配酸椰菜好大碟,咸豬手切得好靚、烤焗得剛好,外皮脆又不會硬,咸豬手肉好有咬口咸香惹味,更有煙韌的骨膠原,配有健康沙律菜及開胃的酸椰菜,推介!- 紅酒牛臉肉燴意大利飯紅酒牛臉肉好好好軟滑,口感香滑;燴意大利飯唔會好硬、醬汁惹味好夾,好易食!4. 甜品是日甜品是西柚煉奶奶凍,好香滑好香甜的口感配有清新西柚,好滿足這間西餐廳好正喔,服務員哥哥友善親切又有效率;結

原來早訂位有9折,更有其他優惠,下次要再encore!

1. 焗熱熱軟軟麵包
麵包

一籃外脆內軟麵包,可點配橄欖油及黑醋,好健康又美味

2. 尼歌斯沙律/是日餐湯
- 尼歌斯沙律
尼歌斯沙律

- 是日餐湯(番茄濃湯)
番茄濃湯

3. 主菜
- 德國咸豬手配酸椰菜

- 紅酒牛臉肉燴意大利飯

4. 甜品
甜品

這間西餐廳好正喔,服務員哥哥友善親切又有效率;結單上更印有香港人加油!大家都要努力💪🏻
2020-05-13
麵包