2021-06-13 250 瀏覽
上網見呢間小店有好多好評,適逢放假,就同老婆一齊去試下佢啦!呢間小店一D都唔顯眼,我地都搵左一輪先搵到店鋪入口。店舖雖然細,但都有唔小捧場客,係疫情下,職員係每枱都有提供消毒洗手液。我地就叫左呢度出名既型男漢堡同埋台灣鳳梨蝦堡。牛肉好Juicy,配上流心蛋、煙肉、紅菜頭、蕃茄、芝士等等,成個口感好豐富呀!薯條剛炸起又熱又脆!另外個蝦堡配埋新鮮菠蘿,食落好fresh,味道好夾!野飲方面老婆就叫左個特濃花生奶昔,奶昔有好香既花生醬味,creamy 得黎又有小小花生粒粒,好飲好特別!我叫左個ice cream latte,latte上有個雪糕球,latte咖啡味亦都好香,飲完好滿足!總括嚟講,今餐性價比十分高,之後會再幫襯!
總括嚟講,今餐性價比十分高,之後會再幫襯!
2021-06-12
  • 特濃花生奶昔