2020-10-13 82 瀏覽
8號風球都要出街食飯架...見間渝味曉宇賣廣告賣得咁勁,咁就要一試啦。這是一碗飯前糖水。很有用。記得keep住唔好飲晒佢。好解辣㗎。我地叫左個鴛鴦麻辣鍋,係普通辣再加大骨滋補湯。美國安格斯優質肥牛肉味好濃厚!又夠厚!推薦嘅!手打蝦滑都算係鮮味嘅。味道唔算好濃,所以個麻辣湯底都襯佢多啲。麻辣湯底點可以無鴨血!我就建議擺入去擺耐啲嘅!入味啲嘛。鮮黃喉好味喎!非常爽口,擺一陣又食得!5粒星呀唔該。重慶耗兒魚,食完都唔知係咩魚黎。肉質較爽,好搭個大骨湯底。稻田毛肚都算爽口嘅!當然就夾個麻辣湯底好多。桂花蚌亦都同樣鮮味。建議同埋麻辣湯底食啦!鮮味同麻辣始終較夾。曉宇手打四寶丸:入面粒豬肉丸出奇好食,仲有啲貢菜向入面架!不過呢,個麻辣真係愈食愈辣架!記得食食下夾走晒麻辣湯底啲辣椒出黎。如果唔係大家都難受。不過要讚一讚間餐廳,問佢俾杯冰我佢都好願意俾!雖然辣都有啲野解辣!開心!

我地叫左個鴛鴦麻辣鍋,係普通辣再加大骨滋補湯。

美國安格斯優質肥牛肉味好濃厚!又夠厚!推薦嘅!

麻辣湯底點可以無鴨血!我就建議擺入去擺耐啲嘅!入味啲嘛。

鮮黃喉好味喎!非常爽口,擺一陣又食得!5粒星呀唔該。

重慶耗兒魚,食完都唔知係咩魚黎。肉質較爽,好搭個大骨湯底。

稻田毛肚都算爽口嘅!當然就夾個麻辣湯底好多。

曉宇手打四寶丸:入面粒豬肉丸出奇好食,仲有啲貢菜向入面架!