2021-07-09 567 瀏覽
今日去開荃灣買野,又好想食漢堡包,我簡直係漢堡包迷🍔🍔 搵到呢間小店,一於入去食先Chocolate milkshake and matcha milkshake兩杯奶昔都好濃郁,抹茶味都重,朱古力味就相對甜啲,口感順滑芝士磨菇burger漢堡包有驚喜,塊漢堡好juicy,亦都好重牛味!仲有芝士、蕃茄同生菜,塊面包幾軟熟,面頭仲有芝麻,食落更加香口,夾埋其他配料一齊食好好味,一口咬唔晒!伴碟仲有薯條,仲要係粗個隻,新鮮熱辣,好正好滿足All day breakfast deluxe好豐富,有炒蛋、煎蕃茄、煙肉、蘑菇、煎腸仔、煙三文魚同埋蒜蓉包!正常發揮,蒜蓉包脆卜卜,炒蛋都幾滑,腸仔有兩款,唔同口味唔錯呀整體食物質素唔錯,份量都好足,個人比較推薦食burger,會有驚喜d!!! 而且餐廳環境唔錯,幾適合同朋友傾偈

兩杯奶昔都好濃郁,抹茶味都重,朱古力味就相對甜啲,口感順滑

芝士磨菇burger

All day breakfast deluxe