Openrice一直好評如潮嘅隱世小店 令我心思思都想嚟試下😌老實講佢嘅位置都幾偏 路痴嘅我 左搵右搵 兜嚟兜去終於俾我搵到🤣 果然真係轉角-就遇見❤️網友推介必食『型男漢堡』 我當然點咗一份啦 另外加點咗一份 期間限定『催淚蝦堡 』每點一份漢堡 只要嗌一杯正價飲品就會送粗薯條🍟所以我都唔執輸 嗌返杯飲品先😋 飲品餐牌好多選擇 不過我情有獨鍾飲奶昔🥤平時都係飲開「朱古力奶昔」「士多啤梨奶昔」「 oreo奶昔」「香蕉奶昔」今次見到呢杯《特濃花生奶昔》 咁特別 梗係要嗌黎試下啦🥳。型男漢堡( HK$64)餡料非常豐富 包括有(漢堡牛扒、紅菜頭、蕃茄、芝士、美國煙肉、流心蛋、沙律菜)餡料配搭得非常好 沙律菜新鮮爽脆 第一次食漢堡入面會加紅菜頭 估唔到味道配搭得都唔錯 至於漢堡扒個人認為煎得老火左小小 有D乾 欠缺肉汁 不過加埋流心蛋 嘅蛋香味 令到成個漢堡錦上添花👍加返吾少分🤣。期間限定 催淚蝦堡( HK$72)呢款催淚漢堡非常之貼題🤭我食第一啖 已經即時催淚😹蝦堡非常爽脆彈牙 漢堡入面搽左wasabi醬 食落口真係幾攻鼻🙊 但整體黎講 純粹催淚 冇乜芥辣味😬。特濃花生奶昔(HK$38)花生味
老實講佢嘅位置都幾偏 路痴嘅我 左搵右搵 兜嚟兜去
終於俾我搵到🤣 果然真係轉角-就遇見❤️
每點一份漢堡 只要嗌一杯正價飲品
就會送粗薯條🍟所以我都唔執輸 嗌返杯飲品先😋
飲品餐牌好多選擇 不過我情有獨鍾飲奶昔🥤
平時都係飲開「朱古力奶昔」「士多啤梨奶昔」
「 oreo奶昔」「香蕉奶昔」今次見到呢杯《特濃花生奶昔》
咁特別 梗係要嗌黎試下啦🥳

型男漢堡( HK$64)

期間限定 催淚蝦堡( HK$72)
呢款催淚漢堡非常之貼題🤭我食第一啖 已經即時催淚😹

特濃花生奶昔(HK$38)
花生味超濃 但又唔會好「杰 」
飲落口仲有花生粒粒係入面 口感超正🤤極力推薦🤩

食物:7/10