餐廳: 小越廚
資訊:

☆餐廳用上好多越南斗笠佈置🛶同入到門口已經聞到濃烈香料味😙超正宗感覺二人餐 $208 性價比超高🤑 包兩杯野飲 兩款主食 三款小食 加$50仲可以升級兩款小食 🤤勁足料超大份🤰🏻【主食】🐮火車頭湯檬粉🍜有肥牛、牛丸、牛根等 牛味超重超鮮甜😆大大碗非常足料👍🏻肥牛上碟時半生熟夠嫩 檬粉幼滑索湯出色😋每啖都好好食🦀蟹膏湯檬粉🍜整碗檬粉湯底超級濃郁😋蟹肉味爆登💯非常鮮甜 👍🏻 好味到連湯都想飲埋🤤材料亦非常豐富 有豆卜、番茄、蟹蛋餅、扎肉等【小食】+50 升級小食🐷泰式燒豬頸肉肉質軟滑爽彈 配泰式甜辣醬 惹味又開胃😁🐔牙車快(雞絲沙律)又是超大碟😍滿滿的雞絲生菜和香草肉鬆 加啲花生碎 淋上特製的醬汁🥰清爽開胃又有飽足感👍🏻【飲品】青檸zero 咸檸檬梳打「小越廚」📍荃灣享和街49號都城大廈地下D號舖

【主食】
🐮火車頭湯檬粉🍜

火車頭湯檬粉

有肥牛、牛丸、牛根等 牛味超重超鮮甜😆
大大碗非常足料👍🏻肥牛上碟時半生熟夠嫩
檬粉幼滑索湯出色😋每啖都好好食

🦀蟹膏湯檬粉🍜

蟹膏湯檬粉

蟹膏湯檬粉

整碗檬粉湯底超級濃郁😋蟹肉味爆登💯
非常鮮甜 👍🏻 好味到連湯都想飲埋🤤
材料亦非常豐富 有豆卜、番茄、蟹蛋餅、扎肉等

【小食】+50 升級小食
🐷泰式燒豬頸肉

泰式燒豬頸肉

肉質軟滑爽彈 配泰式甜辣醬 惹味又開胃😁

🐔牙車快(雞絲沙律)

牙車快(雞絲沙律)

【飲品】
青檸zero