2022-04-09 682 瀏覽
見到如心廣場呢度有間西餐廳,餐廳採光設計,好似間半玻璃屋咁,有種高級感🥰呢度既午市餐牌有好多選擇,當中最吸引我地既就係佢地既全日早餐,唔洗一百蚊就食到。另外仲有班尼迪蛋、意粉、意大利飯、扒類等等選擇,價錢唔算好貴,而且質素都唔錯。1⃣️北海道帆立貝忌廉菠菜寬扁麵($128)呢個麵好特別,佢係菠菜闊麵黎,帶微微綠色,食落口感唔錯🤩意粉好creamy而且好掛汁🤤仲有芝士片、蟹籽同埋四大粒帶子係面👍  2⃣️脆香魚柳全日早餐($88)個全日早餐幾抵食!有脆魚柳、蘆筍煙肉、炒蛋、蘑菇、沙律菜。魚柳好脆🐟魚肉都幾厚😋另外其他配料都幾好食。  3⃣️香烤自家製蟹餅($90) 呢個好好味!入面係滿滿既蟹肉絲,食落蟹好有鮮味😍要試!  4⃣️法式栗子濃湯(午餐+$10)有粒粒栗子蓉,幾足料幾好味。

1⃣️北海道帆立貝忌廉菠菜寬扁麵($128)
北海道帆立貝忌廉菠菜寬扁麵

2⃣️脆香魚柳全日早餐($88)
脆香魚柳全日早餐

3⃣️香烤自家製蟹餅($90)

香烤自家製蟹餅
呢個好好味!入面係滿滿既蟹肉絲,食落蟹好有鮮味😍要試!

4⃣️法式栗子濃湯(午餐+$10)
法式栗子濃湯
有粒粒栗子蓉,幾足料幾好味。
北海道帆立貝忌廉菠菜寬扁麵
香烤自家製蟹餅