2019-07-09 22 瀏覽
今日係悦來坊買完野黎左呢間日本鋪頭食拉麵裝修都幾靚 有D 日本小店feel 好多紅燈籠 D 枱主要都係深色既木 幾似日本d 居酒屋 幾好feel menu 上面都好多野揀,一定有既叉燒拉麵 野菜拉麵 同埋同好多唔同類型拉麵 最後簡左個海鮮拉麵同一個燒多春魚 再配埋個無糖可樂 好快D野食就黎齊曬碗麵幾多料 有蝦 又有魷魚 又有硯 又有好多菇同配菜 d 蝦成碗麵都幾鮮甜蝦好新鮮,硯都幾大個同幾好食菇都有好多,D 菇同d 菜吸曬D 湯汁好好食,而且仲有幾種唔同既菇同個湯都幾夾 每樣送都幾好食,拉麵彈牙,唔會煮過過龍 同埋有極多香蔥,好香。麵量都好多,而且麵係比較粗個類拉麵,又好彈牙 都差D 飽到食唔曬 多春魚幾香,D 春真係爆曬 枱之間都比較闊落,侍應態度好好。成日幫我地斟茶。試左朋友個燒牛舌好好食,性價比好高 地方都算容易搵到,下次都會再幫襯 👍👍👍👍

menu 上面都好多野揀,一定有既叉燒拉麵 野菜拉麵
同埋同好多唔同類型拉麵
最後簡左個海鮮拉麵同一個燒多春魚
再配埋個無糖可樂 好快D野食就黎齊曬
海鮮拉麵
燒多春魚

蝦好新鮮,硯都幾大個同幾好食
每樣送都幾好食,拉麵彈牙,唔會煮過過龍
同埋有極多香蔥,好香。
多春魚幾香,D 春真係爆曬

牛舌串燒

2019-07-08