雲家係我最鍾意嘅米線舖🧡每次米線癮發作就會特登過黎食😋跟住google map行個地址都易搵😆遠處見到好多紅燈籠掛係門口就知就快行到去雲家喇🐣🐟魚肉春卷米線 酸辣小辣 $39+🥤凍阿華田 $12湯底夠酸同埋好惹味😻而且濃郁得黎又唔會過油🧡湯嘅色澤望起嚟都好吸引!雲家嘅小辣係三哥嘅十小辣💗小辣對我黎講係岩岩好!🤤有少少辣味又唔會食到個胃唔舒服~米線方面~呢度啲米線係幼身米線🥴我最鐘意食幼身米線因為可以掛多啲湯汁🤤呢度嘅米線唔算係好彈牙🐥可能係因為煮耐左少少🤏口感係彈牙同開始變淋嘅中間位🤭但係整體黎講係唔錯的!今次淨係叫左一個餸🙈因為每次叫兩個餸都會好飽🤭我最鐘意食呢度嘅魚肉春卷🤤基本上每次黎都係叫呢個餸🐟魚肉春卷嘅口感好似食嘅墨魚丸咁😻好軟又有少少粘粘地嘅感覺🥴而且好香魚味🤤jeng!注意⚠️唔鐘意食芫茜嘅朋友記得叫走芫茜呀🤭好食指數👅: 9/10推薦指數👍🏻:10/10
雲家係我最鍾意嘅米線舖🧡每次米線癮發作就會特登過黎食😋

🐟魚肉春卷米線 酸辣小辣 $39