Bochord

2024-04-04 1227 瀏覽
今日見完客後,老闆開心請食飯,當然要食好啲,先襯得起我哋的老細!哈哈,揀左世貿中心呢間餐廳!選左4-Course Menu套餐:🌟#餐包用巾包住保持麵包的熱度,熱辣辣好軟熟,枱上已有olive oil,vinegar 外,另有3款牛油可選,香滑口味不錯。🌟#Scottish Salmon Gravlax擺盤精美,蛋滑香濃,配上三文魚味道不錯。🌟#Spanish Iberico Pork Ham大推!平時我對pork ham一般,但今次覺得口感和調味一流,好食。🌟#Lobster Bisque (+$58)食到龍蝦粒,足料湯底濃郁,酥皮十分鬆脆。🌟#Charcoal Grilled Russia Black Angus Beef Bone-in Short Loin超級大塊,肉脂比例均勻,牛肉味唔算重,口感嫩滑好食。🌟#Charcoal Grilled Australian Ms Beer Rib Eye (+$158)medium rare,中間煎得粉嫩,牛味香濃,入口無渣嫩滑,口感佳。🌟#DESSERT精緻吸引,甜度適中,香甜可口。餐廳出名grill,裝潢古典英倫圖書館風,環境舒適,

選左4-Course Menu套餐:

🌟#餐包

🌟#Scottish Salmon Gravlax
擺盤精美,蛋滑香濃,配上三文魚味道不錯。

🌟#Spanish Iberico Pork Ham

🌟#Lobster Bisque (+$58)
食到龍蝦粒,足料湯底濃郁,酥皮十分鬆脆。

超級大塊,肉脂比例均勻,牛肉味唔算重,口感嫩滑好食。

🌟#DESSERT
精緻吸引,甜度適中,香甜可口。

餐廳出名grill,裝潢古典英倫圖書館風,環境舒適,氣氛和打卡一流。
  • Spanish Iberico Pork Ham
  • Charcoal Grilled Australian Ms Beer Rib Eye