2022-05-22 61 瀏覽
好鍾意呢間舖頭嘅名啊 人生已經好苦 最緊要係搵返一點甜 搵返個意義🙈 不苦嘅餐廳環境都好靚 我哋可以喺呢度閒談 過返個不苦嘅下午🤣 有個counter可以喺嗰度order食物脆烘蝦芝士厚吐司呢碟製作需時20分鐘 但係都好值得等待 材料方面有手製蝦肉 厚吐司 雙色芝士 蝦片 芝士仲有拉絲架🧀 蝦肉咬落口好彈牙 好多時覺得好脆 淨係食半份已經飽咗🥰 隔離仲有好多炸蝦片伴碟紅絲絨蛋糕賣相好靚 好適合打卡 食落口唔算好綿😮 有啲濕濕地嘅感覺 好容易入口 但係絕對唔係濕度發水海綿咁😂Mocha咖啡味好香 好啱鍾意飲咖啡 又受唔到太重咖啡味嘅人☕️70% Single Origin Chocolate呢杯朱古力味道好濃郁 鍾意朱古力味嘅朋友一定會鍾意呢杯飲品🍫整體來講呢餐廳環境優美 食物質素都唔錯 啱晒過嚟打卡 chill一個下晝😺
脆烘蝦芝士厚吐司
脆烘蝦芝士厚吐司