今日同男朋友想chill d過weekend 而我又好想好想食漢堡包wo🍔😍 就帶佢黎試吓呢間位於荃灣 我好耐以前食過一次嘅 轉角。見!中午黎到都係要等位㗎 今次好彩我地等左15至20分鐘就有位啦💁‍♀️ 女朋友我係蘑菇控 就梗係要個芝士磨菇漢堡啦😝 想要埋薯條/沙律既話 就可以好似我哋咁選擇加正價飲品轉combo啦(送薯條/沙律)🙆‍♀️芝士磨菇漢堡首先講吓個漢堡包 係烘熱左 表面好脆但係又好軟熟嘅 唔使驚好乾💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️ 漢堡牛扒都幾有牛味 配埋炒香左嘅蘑菇同溶咗嘅芝士😍 真係又惹味又juicy😋😋 沙律我覺得都幾新鮮 不過男朋友食就話苦😂🤷‍♂️煙肉漢堡本來男朋友話型男漢堡聽落幾型 可以試吓🤓 不過原來有流心蛋既 怕食得麻煩🤷‍♂️ 所以都係揀煙肉漢堡啦💁‍♂️ 煙肉煮得一啲都唔乾 生菜洋蔥balance番個油膩感 整體都唔錯既💁‍♂️💁‍♂️飲品方面我地就要左杯特濃花生奶昔💁‍♂️同Rose Latte💁‍♀️特濃花生奶昔幾重花生味 有啲驚喜💁‍♂️💁‍♂️💁‍♂️ 不過可以再濃啲就仲正🤤 美中不足係奶昔仲有碎冰 唔夠滑🤔Rose Latte就如常地好飲😝 好香玫瑰味 玫瑰乾花加哂分阿☺️ 女仔一

特濃花生奶昔

Rose  Latte

Rose Latte就如常地好飲😝 好香玫瑰味 玫瑰乾花加哂分阿☺️ 女仔一定好想飲啫☺️
特濃花生奶昔
Rose  Latte