2024-03-03 33 瀏覽
出開尖沙咀做嘢,諗住順便Happy Hour就入咗呢間,響尖沙咀近K11地鐵站出口附近環境好吸引,牆身貼滿色彩繽紛馬賽克圖畫bar枱酒櫃木系設計,好有北歐風格,坐呢度用餐令人心情愉快! Cocktail :Longisland (vodka ,Gin,Tequila,Triple Sec,Lemon Juice,Coke)多種酒混合而成,酒味較濃,適合酒量好,喜歡刺激的朋友!Mojito (White Rum, Fresh Mint,Lime,Soda)我鍾意薄荷葉配青檸梳打果種清新嘅味道調酒師調教嘅份量啱啱好,酒味唔會太濃,好適合女士飲用! 聽講餐廳嘅果酒係每日用真生果新鮮釀製,值得一試呀!小食:趣味薯條即叫即炸,上枱仲熱辣辣好新鮮,少少辣味,入口非常香脆,送酒佳品!西班牙火腿拼盤(哈密瓜橄欖拼火腿,辣肉腸,配蒙查高羊奶芝士脆多士) 火腿油花分布平均,甘香味鮮,夾新鮮哈密瓜一齊食減輕膩感。芝士軟滑,淡淡奶味,配上香脆多士搽埋蜜糖漿好正!

環境好吸引,牆身貼滿色彩繽紛馬賽克圖畫

Cocktail :

Longisland

多種酒混合而成,酒味較濃,適合酒量好,喜歡刺激的朋友!

我鍾意薄荷葉配青檸梳打果種清新嘅味道

調酒師調教嘅份量啱啱好,酒味唔會太濃,好適合女士飲用!

聽講餐廳嘅果酒係每日用真生果新鮮釀製,值得一試呀!

小食:

趣味薯條

西班牙火腿拼盤
(哈密瓜橄欖拼火腿,辣肉腸,配蒙查高羊奶芝士脆多士)