2021-08-03 25 瀏覽
點樣食推介✨💛良心burger💛💛觀塘黃店💛Fratelli Restaurant 地址:觀塘駿業里6號富利工業大廈1樓C室🍖雲朵安格斯堡 $75 (7.2/10)依個係一個好有趣嘅burger🤣,我之前都手痕整過類似嘅嘢,其實就係直接半煎半蒸熟d打發過嘅蛋白,食落會軟綿綿咁,但唔好expect會有咩特別味🤣🤣🤣佢塊漢堡扒都算幾厚,但可惜本人係重口味人士,就覺得漢堡扒本身唔夠味,好再配料們都好足料,整體都唔錯👍🏻嗌burger佢default就會跟左份薯條,即炸好脆,主要靠茄汁拎個味🍖陳醋烤菇安格斯 $75 (7.3/10)本身以為係一大塊大啡菇,原來店家係炒蘑菇片放入去,咁樣增加左成個包嘅口感,我幾鍾意食😬,塊漢堡扒都係一如以往淡味左d,陳醋醬太清爽比唔到成個包太多味,但overall都覺得唔錯🍖白桃乳酸 跟餐 $18 (7.5/10)好好飲嘅一杯野飲!好似飲緊日本d好味野飲咁🤤,白桃味好香,乳酪味又夠重👍🏻回頭指數: 🍧🍧🍧 (滿分:🍧🍧🍧🍧🍧)好坐指數: 🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️(滿分:🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️)之前平日同同事黎食嘅lunch set會包

點樣食推介✨

💛良心burger💛
💛觀塘黃店💛

Fratelli Restaurant
地址:觀塘駿業里6號富利工業大廈1樓C室

🍖雲朵安格斯堡 $75 (7.2/10)

🍖陳醋烤菇安格斯 $75 (7.3/10)

🍖白桃乳酸 跟餐 $18 (7.5/10)

回頭指數: 🍧🍧🍧 (滿分:🍧🍧🍧🍧🍧)

之前平日同同事黎食嘅lunch set會包埋一個餐湯,依度坐得幾闊落舒服,lunch time想慢慢食都會選擇黎fratelli食🙆🏻‍♀️