2022-06-19 331 瀏覽
又係同朋友周圍覓食嘅時間啦,今次去到大圍😊行過呢間風車餐廳🍴望吓個Menu有又幾吸引喎😝咁就入去試吓啦我哋行到身水身汗🙈夏天實在太熱☀️☀️☀️一入到去就feel到冷氣好勁👍🏽👍🏽即刻舒服晒😌,餐廳中間有盞超大水晶燈😍😍成個感覺好高雅👍🏽👍🏽淨係識個環境都抵呀😜我地2個人今次叫咗流心藍芝士漢堡餐,墨西哥辣肉碎豬扒,由於唔係太肚餓所以都係跟薯條啦😬想讚一讚佢個午餐真係好抵食👍🏽有湯有沙律有嘢飲仲有主食,都係$70左右已經可以食得到🤗而且係高質😋😋咁就講一講點高質啦😝餐湯就係南瓜湯仲有醋沙律都係正常嘢啦🤪水果茶都OK,荔枝梳打正,配菜冇乜嘢好講但係主菜就好有驚喜啦🤩流心藍芝士漢堡🍔🍟🥗黎到已經非常有睇頭🤪大大個包再加一堆薯條🍔🍟切開有驚喜😮流心藍芝士真係好流心,而且份量都算大,味道濃厚,鍾意食藍芝士嘅你一定好鍾意呢個包😀薯條來講都算有誠意,外脆內軟係即炸既墨西哥辣肉碎豬扒🐽第一次食咁樣嘅配搭🙂估唔到又幾夾😉辣肉碎唔算好辣,味道唔錯唔太咸😌好嘢未😋豬扒肉嫩有汁一啲都唔鞋👍🏽👍🏽總括嚟講呢間餐廳性價比好高,舒適嘅環境😎優質嘅食物😋合理嘅價錢係值得推介嘅😚

流心藍芝士漢堡🍔🍟🥗

墨西哥辣肉碎豬扒🐽