2022-03-21 539 瀏覽
朋友極力推介呢間餐廳,今日陪完男朋友去附近就過黎試試!男朋友話之前幾次嚟都滿座,今日好難得搵到位😍 未黎之前仲諗緊會唔會好貴呢,fish and chip喎閒閒地hkd 150+落樓啦,見到餐牌真係喜出望外!set lunch 都係88-110左右!我同男朋友各自嗌左一個午餐set,有湯或小食有主菜仲有餐茶~ 男朋友嗌左fish & chip配炸蘑菇小食,鱈魚同薯條都炸得好好,炸蘑菇甚至係可以用外脆內juicy黎形容!我就嗌左白酒蜆肉意粉配鮮粟米蓉湯,蜆肉甜美份量亦都好多!粟米蓉湯飲得出真材實料無添加~ 店員服務非常窩心,好好人不斷提示我地小心炸蘑菇熱油啊~ 好鍾意去呢啲小店食野chill chill一個下午!繼續加油啊!!
白汁蜆肉意粉
炸魚薯條