招聘中
3天前
3天前
10天前
10天前
更多筍工 (9)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2019-08-30 372 瀏覽
因為箍牙妹主要都係食米線為主,但又唔鍾意食譚仔三哥,偏偏男友唔鍾意食米線,食嘅只去譚仔三哥,佢就我,我就佢,就焗住去啦!我地被安排左去坐角落位,叫左好耐先有姐姐過黎落單,其實我未試過食過橋米線套餐,咁就叫個過橋米線兩個人share,又叫左我覺得唯一好食嘅土匪雞翼,另外加左個西柚醋。落左單好耐先等到個米線,等等。。。好似有啲問題喎,唔係麻辣黎嘅,仲要係我唔喜嘅胡辣,再次地,又係叫左好耐先有姐姐黎。我地直接話可以比碗麻辣三小辣湯我就ok,唔洗浪費食物同時間,但姐姐都係決定成碗換比我地。結果第一次雞翼上得早過個米線,邊食邊等,呢間啲雞翼麻麻地,雞皮唔夠香脆可口,亦無食過翻尋味嘅感覺,真係間間質素好大分別。終於等到碗麻辣過橋米線黎喇,好多豬潤同牛肉。。。不過就好韌囉,但睇得出係重新做過碗,唔係之前果碗換左湯。其他配料不過不失啦!另外,杯西柚醋都一般,略嫌醋味不足,唔夠醒胃。
另外,杯西柚醋都一般,略嫌醋味不足,唔夠醒胃。
胡辣過橋米線
麻辣過橋米線