2024-03-27 30 瀏覽
今次黎到想試好耐,自助既自動串燒燒烤,全場任飲任食,9點後每位($198)可以食2.5 小時,而且用QR Code 落單, 非常方便,我地食成晚都冇漏單既情況,佢地食物有三個種類:串燒,網燒同炸物😋串燒有唔同肉類,海鮮,肉類最推介係牛肋條同埋豬頸肉,將一串串既肉放喺自動燒烤爐上,自動不斷翻轉,每面都充分加熱,逼出肉入面嘅油汁,完成後又唔會太乾,海鮮就推薦多春魚,串烤方法唔驚啲魚春會跌出嚟,燒到最乾有脆又香,最後仲可以燒個棉花糖,外脆內軟🍡🍢🥩網燒就有更多嘅海鮮選擇,主力推薦青口同埋生蠔,幾生幾熟自己話事,生蠔都算大粒,肉都好多選擇,有唔同口味既雞翼,肥牛片仲有羊架,全部薄切,好快就熟,網燒仲可以有多種蔬菜選擇,燒粟米同雜菇都唔錯🌽🫑🥦🥬炸物有意外驚喜,最好味嘅就係炸蝦炸蠔同埋炸榴槤,絕對有日式放題質素,最緊要好快就可以食得,喺等串燒同時就係即刻食咗炸物先👍🏻全場都有好多任飲嘅飲品可以選擇,汽水啤酒,最特別係有自製嘅涼茶🥤🧃🍻🍺總括嚟講食物種類多,烤肉火力唔錯,而且每台都有個吸油煙機,唔會食到成身都好大油煙,好適合一大班人黎吹水團聚😁