2019-11-24 447 瀏覽
街坊極力推介這家 泰味村 新恆福!區內朋友應該都認識,新墟輕鐵站旁,地方就腳,自成一角,駕車人仕尤其適合,免費泊車就在門口👍👍👍一來到,感覺與之前不同,地方企理左,有冷氣,而且座位寛落😆最緊要菜式多了很多,很多還是首創和自家製😍😍老闆好nice ,推介自家 一夜情鹹鮮🤗仲介紹做法,類似日本的一夜干,即管試吓,果然有驚喜,肉質紮實而且無骨,配上臘肉,不用落豉油也非常夠味,送飯一流🥰🥰🥰首創南乳骨 香口鬆脆,肉質好嫩滑,半肥瘦,雖然有點油膩,下酒一流,真係食唔停口😝😝小炒王夠晒鑊氣,而且配料好多,魚仔炸得非常脆,令口感更加豐富,很多腰果呢😋😋還有很多泰國菜式,揀咗冬陰公,唔太辣又唔會太油喎,蝦🦐有4、5隻,仲有硯,正!小窩已經有五碗😬😬估唔到泰式一樣咁地道!加多碟菜,好大碟,捧住個肚走,埋單每人百零蚊,唔錯嘅選擇!這道 自製一夜情咸鮮 真係好令人回味,難怪7點full house 要等位😆😆

自制一夜情咸鮮金倉

首創南乳骨

小炒王

冬陰公湯

加多碟菜,好大碟,捧住個肚走,埋單每人百零蚊,唔錯嘅選擇!
蒜蓉炒菜心

自制一夜情咸鮮金倉