女友嚟接我收工,於是帶咗佢去試同事話幾好食嘅Loyal Dining。       臨緊聖誕,我哋order咗個Festival Celebration Menu。包埋甜品佢有成10樣餸,而且款款都好精緻,啱晒俾女友打卡。        佢啲嘢食都幾特別。        講吓First Course嘅鵝肝,鵝肝燉蛋幾得意,而另一種食法係配蜜餞蘋果醬,口感好清新、好解鵝肝多士嘅膩。        跟住黑松露蘑菇湯又係好特別,外型好似杯cappuccino,加埋自家蘑菇曲奇,味道香濃。         朱古力樹頭蛋糕充滿節日氣氛,平時麻麻哋甜品嘅我覺得佢甜度做得啱啱好。         BTW waiter嘅service 好好,好有禮貌。成間餐廳俾人嘅感覺都好舒服。值得一試!
        佢啲嘢食都幾特別。
2021-12-10
  • 黑松露磨菇濃湯