2022-05-02 701 瀏覽
話說呢間餐廳 👦🏻 想食好耐 但一直食唔到聽講佢地既來佬汁好好食 結果等到佢執笠先食到趕到尾班車 總算了左件心事經營左 𝟷𝟸 年中西合璧既港式餐廳結業前夕 推出左來佬經典套餐每位 $𝟸𝟼𝟿𝚞𝚙🥗 𝙰𝚙𝚙𝚎𝚝𝚒𝚣𝚎𝚛田園沙律汁偏酸 當<超>開胃菜咁食🫣田螺配香滑薯蓉 味道不錯金黃酥脆既蝦多士 超足料 😋 爽口彈牙🍲 𝚂𝚘𝚞𝚙黑松露蘑菇湯 濃郁蘑菇味 但就飲唔出黑松露味酥皮龍蝦湯 +$𝟸𝟶轉酥皮 唔酥脆又軟身龍蝦湯 👦🏻鮮甜濃厚 👧🏽味道偏鹹🍗 𝙻𝚘𝚢𝚊𝚕’𝚜 𝚂𝚙𝚎𝚊𝚒𝚌𝚕+$𝟼𝟾 試一試來佬汁雞翼來佬汁味道香濃 👧🏽 但食到尾有些少苦澀雞皮道入哂味 可惜雞肉浸唔夠無咩味🥩 美國殼飼肉眼牛扒牛扒煎得老得濟 咬落有啲韌薯格加左黑椒 熱辣辣 香脆又惹味🍝 龍蝦汁海鮮意大利粉湯汁鮮香濃稠 麵條掛汁力高 十分𝚓𝚞𝚒𝚌𝚢配料超級豐富 食落啖啖肉🥧 𝙳𝚎𝚜𝚜𝚎𝚛𝚝漲卜卜 來佬梳乎厘 空氣感十足蛋白又香又滑 非常鬆軟👧🏽 覺得中間位置味道偏甜#來佬餐廳整體 𝟻💓滿分味道 ❤️🧡💛價錢 ❤️🧡💛服務 ❤️🧡💛環境 ❤️🧡💛💚
話說呢間餐廳 👦🏻 想食好耐 但一直食唔到

價錢 ❤️🧡💛
服務 ❤️🧡💛
環境 ❤️🧡💛💚
2022-04-22 437 瀏覽
因為知道佢就執笠嘅關係,所以專登過嚟試!第一樣嘢我好想讚佢嘅就係,佢哋樓面嘅服務真係非常非常好,三四個人走足全場!佢哋都冇比面色你睇,仲非常幫忙!因為首先去咗個廁所,真係好污糟好恐怖!唔出相啦!講番啲嘢食,加咗$20個酥皮湯,係林嘅,仲要係塌左落去!裏面嘅龍蝦湯咸到苦,黑松露蘑菇湯係茶餐廳貨色,有d水,無黑松露!跟住到乳鴿,油琳琳,d肉有啲鞋!個喼汁幾好食!跟住要介紹全場唯一好食嘅嘢,瑞士雞翼夠熱、好食,個汁好味嗰兩個主菜,加咗$40嘅牛扒同埋燒春雞!啲配菜食唔到,唔講,塊牛扒係食到㗎!燒春雞就差啲,又係鞋,又係咸!最後到兩杯嘢飲,好有茶餐廳嘅感覺,成餐飯都係呢個感覺,當然茶餐廳好食好多!知道佢哋真係好忙, 爐又唔夠用,所以個疏乎厘等咗一個鐘,好彩又係服務好搭救!佢哋令我諗起同集團DPD, 喺呢度嘅三份一價錢,好食過呢度10倍,終於明白點解要執笠,希望老闆開多幾間DPD !最後真係好想讚呢度啲服務,希望以後喺其他同集團餐廳都見到佢哋!埋單都成$816 ,真係食一個回憶,一個開返都唔會再幫襯嘅回憶!
因為知道佢就執笠嘅關係,所以專登過嚟試!

因為首先去咗個廁所,真係好污糟好恐怖!唔出相啦!

跟住到乳鴿,油琳琳,d肉有啲鞋!
個喼汁幾好食!

跟住要介紹全場唯一好食嘅嘢,瑞士雞翼
夠熱、好食,個
汁好味

嗰兩個主菜,加咗$40嘅牛扒同埋燒春雞!

啲配菜食唔到,唔講,塊牛扒係食到㗎!
燒春雞就差啲,又係鞋,又係咸!

2022-04-20 179 瀏覽
位於灣仔杜老誌道< 𝓛𝓸𝔂𝓪𝓵 𝓓𝓲𝓷𝓲𝓷𝓰 >, 一間中西文化合壁的正宗香港餐廳, 將於26/4起結束營業, 因此推出來佬經典套餐, 包含經典菜式如法式香草焗田螺配薯蓉、來佬汁乳鴿及香草法國焗春雞等, 讓客人重溫經典菜式。來佬經典套餐 $²⁶⁸起法式香草焗田螺配薯蓉 • 來佬蝦多士 • 田園沙律香滑薯蓉混入鮮甜田螺; 蝦多士帶點焦香味道。龍蝦湯味道稍微偏鹹。黑松露蘑菇湯質感濃厚。威靈頓牛柳金黃色酥皮包裹鮮嫩粉紅牛柳, 配上濃重燒汁, 旁邊放有薯菜, 整體濃香惹味。香草焗法國春雞 (半隻)外層香脆, 內層肉質幼嫩, 肉汁豐盛並不肥膩。來佬梳乎厘滿滿空氣感。蜂蜜檸檬薏米水 ⁽⁺$¹²⁾桂圓杞子紅棗茶 ⁽⁺$¹⁵⁾來佬餐館📍灣仔杜老誌道5號地下至1樓

來佬經典套餐 $²⁶⁸起
法式香草焗田螺配薯蓉 • 來佬蝦多士 • 田園沙律
香滑薯蓉混入鮮甜田螺; 蝦多士帶點焦香味道。

龍蝦湯
味道稍微偏鹹。

黑松露蘑菇湯
質感濃厚。

威靈頓牛柳

香草焗法國春雞 (半隻)
外層香脆, 內層肉質幼嫩, 肉汁豐盛並不肥膩。

來佬梳乎厘
滿滿空氣感。

蜂蜜檸檬薏米水 ⁽⁺$¹²⁾
桂圓杞子紅棗茶 ⁽⁺$¹⁵⁾

來佬餐館
📍灣仔杜老誌道5號地下至1樓
2022-04-17
2022-04-20 142 瀏覽
非常差,我叫左外賣,甘好啦,等一陣係正常嘅,點知一等就半個鐘,講緊嘅係我只係叫一仲蒜香蝦意粉,初頭都不以為意,點知遲過我叫外賣嘅人/遲過我入餐廳嘅都有得食,有外賣攞走,係我未有。我追左幾次,個waiter話仲整緊,甘我都算,點知我拎到返公司,我叫嘅係意粉,佢俾左個牛肉配薯格俾我。我當堂x左聲,心諗咩事,之後飲啖可樂,個可樂係完全無氣,好似唔知擺左幾耐甘。
唔知咩牛配薯菜
2022-04-20
30 分鐘 (外賣自取)
2022-02-23 363 瀏覽
雖然之前已寫過一次呢度嘅食評,再來一次都忍不住要寫多篇,今次講嘅係佢嘅服務,真係5星級水準,後生仔有前途,疫情過後老細真係要加佢人工!!20/2下午1:00再次到來佬食佢嘅brunch,由於前菜小食係任食任,我地一行三人餓鬼投胎,當然唔放過狂叫,因為食物真係好有水準,一次叫6個湯佢都唔會好似有d餐廳咁覺得你地叫得多,比面色你睇,對食物又會細心講解,三個人之中只有我叫田螺,我叫一份,佢都會提我,有禮貌地話,一份得一粒,可叫多幾份wor,最後我一個人叫了3份。收碟又一家問過你先收,放低食物又會同你講係咩,水亦會自動幫你酙,。基本上成個樓面得佢一個,又落單又上菜,又埋單又執碟一腳踢,無怨言,keep住有禮貌,又會巡下睇下其他檯有咩需要,雖然話疫情客唔多,但亦好多人係無心機做,佢比得呢個水準service,我很讚賞!!
  • 周未及假日brunch
2021-12-26 378 瀏覽
吃飯除了好味以外,環境與特色都是在考慮之內。這間來佬餐館,可以讓你找到這份感覺。我地點左青口、來佬瑞士汁雞翼、海南雞飯、來佬汁炒牛河、黑松露薯條、火焰雪糕、梳乎厘…….。以上都係招牌食物,可能有點期望,咁分數都係合格的。這間餐廳傾計拍拖係唔錯,環境係舒適寬敞嘅。不過要搵呢間餐廳都要搵一搵,同埋行樓梯要小心啦!BTW,如果呢個價錢亦有好多選擇,所以大家愛好唔一樣,想食傳統食物及坐起碼兩粒鐘我會覺得可以一試啦!
吃飯除了好味以外,環境與特色都是在考慮之內。
這間來佬餐館,可以讓你找到這份感覺。
2021-12-21 138 瀏覽
超值聖誕餐之選!4course+ dessert $328/ppl(除咗指定主菜要加錢)每個course都好大份 食到好飽呀!虎蝦芒果沙律 芒果好甜 蝦肉都夠彈牙另一款鵝肝二重奏 鵝肝多士好香🤤龍蝦湯同埋黑松露蘑菇濃湯都好濃郁 好欣賞自家製牛肝菌鴨肉餡批 批做得脆 入面啲餡又好惹味 配鮮野莓香烤海鮮有帶子 青口 同蝦Main course 係慢烤大蝦及黑鱈魚 同香草焗法國春雞 黑鱈魚好有驚喜 好juicy又香 春雞皮脆肉嫩! 配埋creamy薯蓉 栗子 好食!Dessert 係朱古力樹頭蛋糕同蘋果批 好有聖誕氣氛🎄$328/ppl (黑鱈魚+$30)
超值聖誕餐之選!
每個course都好大份 食到好飽呀!
虎蝦芒果沙律 芒果好甜 蝦肉都夠彈牙

另一款鵝肝二重奏 鵝肝多士好香🤤

龍蝦湯同埋黑松露蘑菇濃湯都好濃郁

香烤海鮮有帶子 青口 同蝦

黑鱈魚好有驚喜 好juicy又香

春雞皮脆肉嫩! 配埋creamy薯蓉 栗子 好食!

Dessert 係朱古力樹頭蛋糕同蘋果批 好有聖誕氣氛🎄

$328/ppl
(黑鱈魚+$30)
2021-12-21 100 瀏覽
📍來佬餐館 - 灣仔-呢日黎咗同朋友慶祝生日 餐廳佈置幾精緻 好有節日氣氛~ 提早係openrice訂枱 食夠$500仲有15% off!𝔽𝕖𝕤𝕥𝕚𝕧𝕒𝕝 𝕔𝕖𝕝𝕖𝕓𝕣𝕒𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕞𝕖𝕟𝕦 ($328 pp)- First Course -🔸虎蝦芒果沙拉 配 香草油醋汁食材新鮮 餐廳幾揼本下 用左愛文芒同虎蝦 芒果香甜 虎蝦爽彈唔霉加埋油醋dressing 幾fresh幾開胃~-🔸鵝肝二重奏 分別係 鵝肝蜜餞蘋果多士 同埋 法式鵝肝燉蛋伴紅加侖子好鐘意餐廳用酸酸甜甜既蘋果配鵝肝多士呢個食法 好解膩☺️至於燉蛋 個人覺得味道有啲怪 而且完全食唔出鵝肝味 唔係好識欣賞🥶- Second Course -🔸龍蝦湯飲落幾有鮮味 入面食到有蝦肉 但略嫌有啲苦另外質地比較稀 個人prefer creamy既texture多啲!-🔸黑松露蘑菇濃湯 配 自家製香脆蘑菇曲奇好鐘意呢個湯 上面有輕盈泡沫 而個湯既質地就好濃厚 而且有顆粒感 好足料😍自家製曲奇好鬆脆 配湯食幾夾😚- Third Course -🔸自家製牛肝菌鴨肉餡批 配 鮮雜莓醬批皮好有牛油香 餡料調味惹味配上酸甜既雜莓醬一齊食 減低左批類既
📍來佬餐館 - 灣仔

- First Course -
🔸虎蝦芒果沙拉 配 香草油醋汁
加埋油醋dressing 幾fresh幾開胃~
🔸鵝肝二重奏

🔸香烤海鮮茴香鮮橙沙律 配 椰菜花蓉
又一個salad😛 海鮮有大蝦青口同埋帶子 同樣新鮮
鮮橙沙律好清爽 絕對係一碟好稱職既開胃菜

- Fourth Course -
🔸慢煮香烤牛柳 香草焗薯 蔬菜 配 紅酒汁 (另加$50)
上碟既時候見到個portion有啲失望 冇諗過得兩片牛咁少
牛柳冇得揀生熟程度 略嫌失色
但質地幾軟腍 可惜調味不足
🔸慢烤大蝦及黑鱈魚 蔬菜 紅米飯 配 龍蝦汁
大蝦烤得香口 而且爽彈 食得出幾新鮮下
至於魚就煮得幾啱火喉 頗為嫩滑👍🏻魚皮煎到好脆身 同嫩滑既魚肉一齊食有相映成輝既感覺☺️

- Dessert -
🔸濃滑朱古力樹頭蛋糕 配 雜莓
🔸香焗蘋果批 配 雲呢拿雪糕 焦糖醬
2021-12-21 89 瀏覽
就聖誕,所以又黎左來佬食左個聖誕餐。頭盤食左個香芒虎蝦沙律,個蝦幾彈牙,配合芒果同個醬汁,幾開胃,跟住飲左黑松露磨菇湯,黑松露味道濃郁,另外個湯整到好似成杯泡沫咖啡咁,令人感覺好似去左高級cafe,必有一番滋味。跟住食左牛肝菌鴨肉焰批,食落好酥脆,好食。跟住主菜食左個雞扒,個雞扒煎得好香,咬落去肉質好嫩滑配合配菜番薯普條,真係好好食,跟住食左個朱古力樹頭蛋糕,個蛋糕貌相好特別,值得一讚,味道都吾錯。好難得這間老鋪都能一直keep住水準,我下次一定會再黎幫襯。
  • 香煎雞扒配番薯薯條
  • 黑松露野菌湯
2021-12-21 90 瀏覽
同男朋友諗緊去邊食晚餐,咁啱經過見到好靚嘅聖誕樹🎄同旋轉樓梯,於是就俾佢吸引咗,入咗嚟來佬餐館。入到去都好有聖誕氣氛,而且環境幽靜,可以同男朋友好舒服咁傾吓偈☺️我地揀咗聖誕餐,overall 所有野食都覺得唔錯,好似虎蝦芒果沙律🥗,d虎蝦爽口、芒果又香甜多汁。仲有龍蝦湯🦞,真係食到大大舊龍蝦肉😂😂香草焗法國春雞d肉一d都唔「鞋」,好嫩滑,就算已經好飽我都成碟食晒😂人均$300幾食到咁多碟菜真係好抵好滿足,會再嚟幫襯。

人均$300幾食到咁多碟菜真係好抵好滿足,會再嚟幫襯。

2021-12-17
女友嚟接我收工,於是帶咗佢去試同事話幾好食嘅Loyal Dining。       臨緊聖誕,我哋order咗個Festival Celebration Menu。包埋甜品佢有成10樣餸,而且款款都好精緻,啱晒俾女友打卡。        佢啲嘢食都幾特別。        講吓First Course嘅鵝肝,鵝肝燉蛋幾得意,而另一種食法係配蜜餞蘋果醬,口感好清新、好解鵝肝多士嘅膩。        跟住黑松露蘑菇湯又係好特別,外型好似杯cappuccino,加埋自家蘑菇曲奇,味道香濃。         朱古力樹頭蛋糕充滿節日氣氛,平時麻麻哋甜品嘅我覺得佢甜度做得啱啱好。         BTW waiter嘅service 好好,好有禮貌。成間餐廳俾人嘅感覺都好舒服。值得一試!
        佢啲嘢食都幾特別。
2021-12-10
  • 黑松露磨菇濃湯
  • 自家牛肝菌鴨肉餡批
2021-12-21 53 瀏覽
上星期和朋友去灣仔食飯聚舊,我同友人叫了個來佬聖誕餐。頭盤試了香煎鵝肝多士配蜜餞蘋果,同燉蛋。鵝肝吾會太油膩,燉蛋味道不錯。之後飲了黑松露磨菇湯,同上次飲過一樣,味道香濃,又有大量磨菇,正。主菜就食了慢煮香烤牛柳配香草焗薯,這個味道不錯,但牛柳老左小小,但都值得一試。最後甜品食了香烤蘋果批配雲呢拿雪糕。蘋果批雖然甜,但配合雪糕一齊食,完全係出奇地夾,不自覺成個食完。總結今餐聖誕餐都幾滿意,值得一試。
上星期和朋友去灣仔食飯聚舊,我同友人叫了個來佬聖誕餐。
頭盤試了香煎鵝肝多士配蜜餞蘋果,同燉蛋。
鵝肝吾會太油膩,燉蛋味道不錯。
總結今餐聖誕餐都幾滿意,值得一試。
2021-12-20 69 瀏覽
經常灣仔返工都經過來佬,繼Fusion Crab Dinner之後,又推出X’mas Set,今次推出5道菜,見個menu幾岩食,又約下foodie友食下~~第一道菜 鵝肝二重奏之香煎鵝肝toast x 法式鵝肝cream brulee鵝肝toast 煎得幾香口,鵝肝都算大件,味道幾好,如果熱d出菜會更好味!鵝肝cream brulee 入面係鵝肝醬fusion法式燉蛋,味送幾新款,個人就比較喜歡傳統cream brulee.第二道菜黑松露野菌濃湯配磨菇曲奇,個setting 係好似cappuccino 咁上,先飲泡泡面層帶有菇粉味,再飲落去先係黑松露野菌湯,口感豐富,湯濃,推介之選!第三道菜香烤焗海鮮,入面有煎大蝦、帶子、青口,個人覺得是驚喜的,作為前菜有呢個份量既海鮮,真係幾滿足,而且新鮮好味,睇得出大廚心思之作,伴菜係茴香、橙肉、椰菜花蓉,係非常高質的開胃菜,推推推!第四道菜慢煮香烤牛柳,牛柳經慢煮烹調煮得好淋,肉味都瑣得好好,portion算係相對細份,但味道一流!第五道菜朱古力樹頭蛋糕,賣相一流,可惜中間海綿蛋糕部份做得偏乾,口感一般,只能影相打卡,希望大廚下次可以做好少少。

第一道菜

第四道菜
慢煮香烤牛柳

第五道菜
朱古力樹頭蛋糕

是次X’mas Set 除左甜品,其他菜式都十分出色,328/位其實以聖誕set黎講,價錢合理,係值得推介既聖誕餐!!!
2021-12-18
黑松露野菌濃湯配磨菇曲奇
香烤焗海鮮
慢煮香烤牛柳
  • 黑松露野菌濃湯
2021-12-20 56 瀏覽
唔想聖誕節同人迫,我特別安排了和家人吃個 early bird 聖誕餐見到來佬餐館推出聖誕set,個menu幾吸引,又可以平過正日食,一於試下~~頭盤 - 鵝肝二重奏香煎鵝肝多士 - 鵝肝好大塊又juicy,好味!鵝肝燉蛋 - 鵝肝醬配燉蛋的配搭有些特別,是鹹版法式燉蛋。湯 - 黑松露磨菇湯 菇味十足,面層有泡沫好正~~副菜 - 牛肝菌鴨肉批味道恰到好處,不算太驚喜,但可以一試。主菜 - 烤大蝦、鱈魚紅米飯大蝦和鱈魚煎得好香,配紅米飯相對是較健康的選擇,適合女士之選~~甜品 - 焗蘋果批伴雲呢拿雪糕蘋果批焗得好香,外脆內軟,蘋果蓉十足,我鐘意佢唔太甜,好好味!

頭盤 - 鵝肝二重奏
香煎鵝肝多士 - 鵝肝好大塊又juicy,好味!
鵝肝燉蛋 - 鵝肝醬配燉蛋的配搭有些特別,是鹹版法式燉蛋。

湯 - 黑松露磨菇湯
菇味十足,面層有泡沫好正~~
黑松露磨菇湯

副菜 - 牛肝菌鴨肉批
味道恰到好處,不算太驚喜,但可以一試。
牛肝菌鴨肉批

主菜 - 烤大蝦、鱈魚紅米飯
烤大蝦、鱈魚紅米飯

黑松露磨菇湯
牛肝菌鴨肉批
烤大蝦、鱈魚紅米飯
焗蘋果批伴雲呢拿雪糕
📍灣仔寬敞舒適西餐廳‼️· 性價比高聖誕大餐❣️ -- 來佬餐館🥂😋•#pigfoodiexhk_灣仔#pigfoodiexhk_西餐=======================話咁快就嚟聖誕節,大家諗好同屋企人朋友去邊到慶祝未呢?😆最近來佬餐館新推出聖誕menu,上星期就同屋企人去試下😍------------------------------Festive Celebration Menu $328/p.pFirst Course⭐️虎蝦芒果沙律香草油醋汁 (3.9/5)虎蝦鮮甜爽彈,加埋芒果好清新~如果油醋汁再多啲會更好呢!·⭐️鵝肝二重奏 (4.2/5)法式鵝肝燉蛋紅加侖子香煎鵝肝多士伴蜜餞蘋果鵝肝燉蛋好嫩滑~滲出微微嘅鵝肝香氣🤩鵝肝多士香脆,加埋原塊鵝肝超正!------------------------------Second Course⭐️龍蝦湯 (4.4/5)質感creamy,龍蝦味非常香濃!😆⭐️黑松露蘑菇濃湯 配 自家香脆蘑菇曲奇 (4.2/5)呢款相比龍蝦湯就顯得無咁濃~黑松露嘅香氣較為淡雅~反而伴碟嘅磨菇曲奇幾有驚喜!😛牛油味濃厚,一路咀嚼會滲出陣陣磨菇嘅幽香😋--

#pigfoodiexhk_灣仔
#pigfoodiexhk_西餐
=======================

First Course

⭐️虎蝦芒果沙律香草油醋汁 (3.9/5)

虎蝦鮮甜爽彈,加埋芒果好清新~如果油醋汁再多啲會更好呢!
⭐️鵝肝二重奏 (4.2/5)

法式鵝肝燉蛋紅加侖子
香煎鵝肝多士伴蜜餞蘋果

鵝肝燉蛋好嫩滑~滲出微微嘅鵝肝香氣🤩

鵝肝多士香脆,加埋原塊鵝肝超正!
Second Course

⭐️龍蝦湯 (4.4/5)
質感creamy,龍蝦味非常香濃!😆

⭐️黑松露蘑菇濃湯 配 自家香脆蘑菇曲奇 (4.2/5)

Third Course

⭐️自家牛肝菌鴨肉餡批 配 鮮雜莓醬 (4.4/5)

鴨肉批係即焗,上檯嘅時候仲係熱辣辣😆酥皮好香脆,層次分明~牛肝菌鴨肉餡鹹香十足,配埋酸酸甜甜嘅雜莓醬又幾夾!
⭐️香烤海鮮茴香鮮橙沙律 伴 椰菜花蓉

呢個沙律有大蝦、青口、帶子,味道新鮮~小編最欣賞底下嘅椰菜花蓉,blend得好細滑😋
Fourth Course

⭐️慢煮香烤牛柳·香草焗薯·蔬菜·乾蔥紅酒汁 (4.5/5) (+$50)

牛柳大約五成熟,顏色粉嫩😛食落肉質頗腍身,加埋乾蔥紅酒汁調味甜甜哋咁~如果肉味再濃啲會更出色呢😋❣️
⭐️慢烤大蝦及黑鱈魚·蔬菜·紅米飯·龍蝦汁 (4.6/5) (+$30)

大蝦新鮮,彈牙鮮甜~黑鱈魚嫩滑,富魚油香🤩龍蝦汁紅米飯味道濃郁,再加埋雜菜幾健康!!
Dessert

⭐️香焗蘋果批·雲呢拿雪糕·焦糖醬 (4.7/5)

呢個好好食! 💕🥺批嘅外皮烘至香脆,牛油味非常香濃~內餡嘅玉桂蘋果粒酸酸甜甜,加埋雲呢拿雪糕一熱一凍好好味🥺❣️
⭐️濃滑朱古力樹頭蛋糕伴雜莓 (4/5)

朱古力味香醇濃郁,加埋雜莓幾清新~但蛋糕體就略嫌唔夠濕潤🙈
Drinks

⭐️奶醬多奶茶 +$15 (4.3/5)

呢杯超級邪惡‼️奶茶入面好多花生醬,啖啖都飲到濃厚嘅花生香❣️
⭐️桂花烏龍荔枝茶 +$15 (4.1/5)
整體來講食物味道唔錯,賣相有心思,份量大份😍以$398食到四個course嘅晚餐真係好抵👍再加上餐廳環境闊落坐得舒服,店員服務都好有禮貌,慶祝聖誕都係個唔錯嘅選擇呢🤩
賣相:4/5
味道:4.4/5