2016-07-31 8346 瀏覽
用餐日期 2016年5月14日。聞名已久嘅Little Vegas,今次終於都離試一試佢啦。一行六人提早book咗位,6點鐘離到仲未係好多人。我哋打完🎳過離,所以個個都好餓,一坐低無耐就快快手嗌咗嘢食先! 離之前上openrice 睇咗食評,第一次離嗌嘅都係大家推介嘅食物  每枱都有一杯雜錦糖,喺上菜期間我哋差唔多將佢清晒🙊 嘢食好快就陸續上枱啦! 明太子忌廉天使麵呢個要比五粒 啊!  以前好驚食明太子,因為覺得好鹹腥。但係呢個天使麵簡直令人眼前一亮!首先賣相已經好吸引啦,食落唔單止無鹹腥,仲有啖啖又香又滑嘅明太子忌廉汁,啲麵又爽口,仲有好多蘑菇撈埋一齊食 令人食完一啖又想再食,大家一致讚好   777老虎機拼盤呢個老虎機拼盤樣樣都有啲,有洋蔥圈、魚手指、炸蝦、脆皮腸、炸雞翼同釀蟹蓋。全部煎炸物,真係非常邪惡 整體味道就普普通通,最特別係個綠綠地色嘅醬汁,酸酸地好開胃又清新,好刺激到食欲! 雞翼三重奏分別有水牛城、玫瑰同檸檬三種口味。六個人每人一隻剛剛好,對我而言玫瑰雞翼係最新奇嘅,當然要試一試啦。食落口...嗯 雞翼本身係香脆嘅,至於個玫瑰汁 我感覺好似香水味

用餐日期 2016年5月14日。

呢個要比五粒
啊!

777老虎機拼盤
777老虎機拼盤

雞翼三重奏
雞翼三重奏
分別有水牛城、玫瑰同檸檬三種口味。六個人每人一隻剛剛好,對我而言玫瑰雞翼係最新奇嘅,當然要試一試啦。食落口...嗯 雞翼本身係香脆嘅,至於個玫瑰汁 我感覺好似香水味...另外一個朋友都有同感,可能呢啲新穎口味未必人人接受到。至於水牛城同檸檬雞翼,朋友們就用清新開胃去形容,幾好味咁話

招牌燒烤醬焗豬肋骨(一份) 配薯角
招牌燒烤醬焗豬肋骨
招牌菜之一嘅焗豬肋骨單係賣相已經好吸引
 上面鋪滿燒烤醬好惹味,入口肉質鮮嫩入味。

香煎三文魚
香煎三文魚
香煎三文魚都係配有薯角(突然覺得好似有無盡嘅薯角XD),三文魚煎得剛剛好 肉實又入味。點少少醬汁食,酸酸地味道好夾。

賭城至尊披薩
披薩嘅材料係有芝士、三色椒、菠蘿、蘑菇同腸仔,所有材料平均分佈o係每塊披薩上面,每一啖都可以食到唔用嘅口感,雖然都係簡單嘅食材,不過都好香脆好味。

最後睇下飲品~
骰子奶茶
我點嘅骰子奶茶。個人感覺奶同茶味道分配得好平均,杯底有好多四四方方幾甜嘅蒟蒻,因為奶茶本身唔係太甜,一啖奶茶+蒟蒻 味道好夾 入口好舒服啊

仲有朋友點嘅 水果茶(熱),好大一壺啊!
水果茶(熱)
今次朝聖成功,大家都滿意同滿足嘅一餐,希望好快有機會再來啦。
2016-05-14
招牌燒烤醬焗豬肋骨