第三站

Station 3 Cafe
2018-12-02 83 瀏覽
今次同友人黎到station3 cafe🥰一入到去已經有哂啲聖誕裝飾,好靚靚呀坐底之後我地點左墨西哥香辣肉丸意粉、黑松露帶子燴意大利飯、月亮🌙塔羅特飲、紅莓果茶、特級海鮮拼盤同埋蒜香雞翼😋紅莓果茶我見功效可以滋潤肌膚,美顏之選,當然佢仲可以解脂🤣🤣🤣好靚呀個壺😍月亮係荔枝同菠蘿沙冰mix,好重荔枝味,正正🥰前菜黎左田園沙律,芝麻醬配蔬菜先開胃。之後黎哂小食,雞翼係驚喜之選,唔會好鹹,但好香同埋蒜味係入到。海鮮拼盤我超推薦,魚柳,炸蝦🍤,帶子,蟹鉗炸得好香,好好味🤤🤤🤤到主菜啦,之前係呢間食過嘅忌廉煙肉雜菌燴長通粉,超級大碟,但味道我覺得一般。今次簡左黑松露帶子意飯同埋香辣肉丸意粉,味道讚👍🏻夠味,意飯同啲汁mix到唔會話好淡但又唔係話好濃,而意粉辣得黎但易入口,lamlam利🤤😋😋😋食完主菜已經超飽😂😂😂然後我地緊係上甜點,佢有三款比我地簡:朱古力cake, new york cheese 🧀 同埋blueberry cheesecake ,我簡左blueberry, 藍莓醬配芝士蛋糕一直係我至愛😍好推薦station3 cafe, 係聚會好地方之選,除左食野外,佢仲有boardgam

紅莓果茶
月亮

前菜黎左田園沙律,芝麻醬配蔬菜先開胃。
蒜香雞翼

海鮮拼盤

好推薦station3 cafe, 係聚會好地方之選,除左食野外,佢仲有boardgame可以玩,完全岩哂一大班fd😉
紅莓果茶
月亮