🌻🌻Outdark (旺角)🌻🌻📍旺角彌敦道613號飛達商業中心2樓💭通常gathering 想食韓國餐都會book 呢間韓國餐廳架啦,d 野食大份又好味!同埋可以through openrice book 位,到時間就可以埋位開餐!🌸芝士豬肋骨 (HKD 338)🌟🌟🌟🌟🌟🌼韓國雞蛋卷+水牛車打芝士+香炒泡菜+香甜菠蘿粒+紫菜飯 呢個鍋真系好滿足!除左有滿滿既芝士配上豬肋骨之外,仲有鍋邊蛋、泡菜、菠蘿同紫菜飯解膩!有多幾個人一齊食的話真心推薦你地叫!👍👍👍🌸串串魚糕湯(HKD 198)🌟🌟🌟入面有好幾款唔同既魚糕,仲有唔同既蔬菜係入面,如果你地想暖暖地有d 湯飲下或者係鍾意食魚糕類既產品都值得一叫~🌸泡菜煎餅 (HKD 98)🌟🌟🌟🌟呢個煎餅好足料,除左泡菜之外仲有洋蔥同埋青椒,所以每一口都非常之有口感同埋好香! 大推!👍👍👍🌸雙拼炸雞(HKD 192)🌼Hot + Honey Garlic炸雞會連埋好多薯類產品一齊上! 有薯格啦薯條啦仲有旋風薯條!炸雞隱藏左係d 薯條下面~食得辣既朋友可以點Hot sauce ,雖然有dd 辣,但真系好惹味! Honey garlic 就係韓國炸雞
🌻🌻Outdark (旺角)🌻🌻

🌸串串魚糕湯(HKD 198)🌟🌟🌟
串串魚糕湯

🌸泡菜煎餅 (HKD 98)🌟🌟🌟🌟
泡菜煎餅

🌸雙拼炸雞(HKD 192)
🌼Hot + Honey Garlic
炸雞會連埋好多薯類產品一齊上! 有薯格啦薯條啦仲有旋風薯條!炸雞隱藏左係d 薯條下面~食得辣既朋友可以點Hot sauce ,雖然有dd 辣,但真系好惹味! Honey garlic 就係韓國炸雞界既常勝將軍,好難唔好食既~我覺得炸雞都係大推之選!
雙拼炸雞

💭不過要留意翻餐廳入座起計坐90分鐘,如果想同朋友仔繼續吹耐d 水就要👀下去邊食糖水或者hea 啦~
想👀多d 關於我既覓食之路就follow 我啦~
IG:@ball_loves_eating
芝士豬肋骨