第三站

Station 3 Cafe
2019-06-24 192 瀏覽
近嚟好興呢d樓上cafe,喺鬧市中想搵一個寬敞靜靜地嘅地方同朋友相聚真係唔易,呢d cafe 地方唔會太大, 相對人流都無咁多,通常都唔會限時限刻,之前都去過一d樓上cafe, 感覺唔錯,而第三站俾我嘅感覺係好乾淨寬敞,白色梳化,坐得好舒服! 呢度有多款晚餐,有飯、意粉、通粉,可加$30配埋沙律同甜品,另送$34飲品一杯或加錢配其他特色飲品我哋叫咗兩個飯,其中一個餐配沙律甜品,另外叫咗個小食蜜糖雞翼。首先係黑松露帶子鮮菌燴意大利飯,一入口有淡淡嘅黑松露香,但味道唔太濃,燴飯口感唔錯,唔會太腍太爛,加埋粒粒小帶子,唔錯唔錯!另一個西班牙煙鴨胸燴飯,有小小嘅辣,食落好香好惹味,鴨胸又好咬口,軟硬度適中,值得推薦!呢度d食物份量幾足,兩個飯比想像中多,小食雞翼都有六隻,食到飽飽! 蜜糖雞翼炸得幾脆,但外層嘅蜜糖又感覺無咁熱氣,皮脆肉嫩,非常唔錯!跟餐甜品我哋叫咗藍莓芝士蛋糕,面層厚厚嘅藍莓,蛋糕有香濃芝士味,口感都非常好!餐飲我哋揀咗水蜜桃梳打同金桔檸檬,梳打好香水蜜桃味,但金桔檸檬就非常酸,證明用料十足!

黑松露帶子鮮菌燴意大利飯

西班牙煙鴨胸燴飯