又到聖誕,都想同朋友食個聖誕下午茶傾下計👍🏻雖然賣相唔係好誇張華麗,但食物水準真不錯👍🏻聽講文華既鬆餅好出名,所以就第一時間食佢,果然好鬆化,又香又唔乾,岩岩好,加上果醬味道好特別,好香!好鐘意!三文治每件都係好食,而且味道款式都幾特別三層架上既甜品每一件都好大件😆而且係好好味😋係酒店既水準,最鐘意中間既朱古力慕絲撻,中間係流心既,又唔會好甜👍🏻叫左伯爵紅茶同果香薑茶,兩款都好有茶香👍🏻再叫多個牛肉三文治配薯條,正常高水準發揮👍🏻薯條香脆,三文治麵包都好香同好脆,餡料都好新鮮好夾。有多款茶選擇👍🏻總括而言,文華既下午茶食物水準好高,每樣野都好食😋不論鹹點甜點都各有特色,茶亦好飲。環境坐得都幾舒服,雖然全場滿座但都唔覺得迫。服務態度亦唔錯,會滿足你需要。下午茶官方價錢$848兩位再加一,亦可係其他平台book 就$6xx兩位,同朋友舒服傾下計,食個好食既下午茶都幾開心🥳仲可以係酒店同聖誕樹打卡影下相,文華東方酒店都係唔錯既選擇👍🏻
又到聖誕,都想同朋友食個聖誕下午茶傾下計👍🏻
雖然賣相唔係好誇張華麗,但食物水準真不錯👍🏻
三文治每件都係好食,而且味道款式都幾特別

叫左伯爵紅茶同果香薑茶,兩款都好有茶香👍🏻

有多款茶選擇👍🏻

2023-12-23