2024-05-02 23 瀏覽
呢間餐廳真係有水準!環境好chill, 有室外、室內位,慢慢坐慢慢食~🥂先叫蝦仁雞尾酒,配埋啲新鮮嘅沙律菜同特製嘅海鮮醬,帶胡酒香。再嚟就係生蠔🦪三隻生蠔肥美鮮甜,新鮮度一流,一口咬落去,鮮味滿溢😋🥂蟹肉餅兩件,餅身夠鬆軟,蟹肉鮮甜豐富,外層煎至香脆金黃,真係好好味🤤鍋煎鵝肝必食👍🏻鵝肝煎得剛剛好,表面有啲香脆嘅焦糖,內裡濃郁嘅鵝肝味道,好滿足😍乳豬皮烤得脆口,肉質鮮嫩多汁,搭配埋特製嘅醬汁,味道更加豐富。我大推和牛腹肉,和牛肉質細緻,入口即化,煎至嫩嫩嘅口感,肉汁豐富,加埋特製嘅醬汁,超好味🤤炸魚taco,炸得香脆,捲成一個捲子,夾埋新鮮嘅蔬菜同特製嘅醬汁,估唔到咁好味~紅酒桑格利亞,酒精濃度適中,味道香濃,加埋新鮮嘅水果片同冰塊,非常開胃又解渴。最後就係甜品啦!揀咗開心果雪糕同椰子雪糕,雪糕質地滑順,開心果雪糕有濃郁嘅開心果香味,椰子雪糕則有椰子嘅清香,兩款雪糕都好清涼又好美味,完美嘅結束。呢間餐廳提供嘅食物真係有水準,每一道菜都經過細心嘅製作,味道鮮美,質素高!