香港人中意排隊大家都知🤣列日當空大家都會照排老虎堂粒幾兩粒鐘🤷🏽‍♀️不過香港人咁忙 梗係要搵啲真係值既先去排啦! 我去嗰日係平日兩點鐘倒岩岩好排到去門口位 好彩唔洗條出面曬☀️排隊買嘢食連等嘢食大概用咗20至25分鐘倒唔算太耐既 可能熱潮已減退同埋過咗lunch hour/⭐️必點既double shack burger $76 個patty幾juicy 牛味香濃 最正係啲熱溶芝士😍 完全將個burger既味道昇華 可惜個包完全唔得!! 尤其係底層 好soggy 俾啲倒汗水整到淋晒 一啲都唔香脆 有啲失望⭐️Cheese fries $36 係另一必點雖然好似好普通 但啲芝士真係幾吸引惹味😍 另外 Smoke Shack (single) $62 我個人覺得麻麻地 有啲好似辣椒咁既野 始終都係shack burger 好食啲 🥤野飲冇試milkshake 因為怕太膩 試左 Fifty/fifty 係lemonade 溝 lemon tea 不過味道有啲淡Overall 以快餐店泥講 質素ok 但價位有啲高 有啲地方有待改善 始終同我係美國食過既有啲分別唔洗太過期待因為中環都有其他呢個質素
香港人中意排隊大家都知🤣
列日當空大家都會照排老虎堂粒幾兩粒鐘🤷🏽‍♀️
不過香港人咁忙 梗係要搵啲真係值既先去排啦!
我去嗰日係平日兩點鐘倒
岩岩好排到去門口位 好彩唔洗條出面曬☀️

⭐️必點既double shack burger $76

Shack  Burger  (Double)

個patty幾juicy 牛味香濃

我個人覺得麻麻地

🥤野飲冇試milkshake 因為怕太膩
不過味道有啲淡

Overall 以快餐店泥講 質素ok
唔洗太過期待因為中環都有其他呢個質素既burger店 但經過ifc既不妨一試

2018-07-14
Shack  Burger  (Double)
Cheese  Fries