2021-12-06 1279 瀏覽
餐廳好大好多枱,但依然滿座,星期日嘅晚飯時間,6點到都要等個幾鐘,7點幾黎拎飛嘅人,已經被告知當晚滿座了,裡面燈光昏暗,座位闊落。每次都會叫嘅Factory Nachos,份量非常大,有酸忌廉、蕃茄醬、牛油果醬伴碟,粟米片上有海量芝士,邪惡到不行,但一口接一口。Fish Tacos嘅魚可以揀grilled或者fried,我地揀左grilled,感覺唔咁熱氣,下面墊左沙律紫椰菜同牛油果醬,好好食!至於附碟嘅黑豆同白飯就普通。魚塊超級juicy!!蒜香雞肉蝴蝶粉係次次都叫嘅,上面嘅炸煙肉條大加分,鹹香酥脆,不過雞肉偏硬偏鞋。最後係my all time favourite, Pasta Da Vinci。用馬德拉甜酒煮過嘅意粉,口感煙韌,甜甜的。重點係焦糖洋蔥同菇,增加口感👍🏻👍🏻
裡面燈光昏暗,座位闊落。
Factory Nachos

Fish  Tacos

魚塊超級juicy!!
烤蒜雞肉蝴蝶粉

Pasta  Da  Vinci