2023-07-29 360 瀏覽
今日帶阿仔去上堂,然後在大街見到呢間餐廳。 星期六早餐至到 11:30。 叫咗一個炸魚柳煎蛋,跟凍央。 餐廳環境光猛整潔,地方夠大。 炸魚大塊又香脆,一食就知係貴價貨,唔似其他茶餐廳嘅平價魚柳。 這塊魚柳比手掌大,肉質厚,又唔腥。 配上嘅沙律醬,撈咗少許青瓜碎,微甜。粟米粒是暖的,撈咗少許牛油。沙律菜新鮮,淋上少許麻醬,味道配合得幾好。 我將炒蛋轉咗熟蛋,煎熟蛋老咗少少,微暖。 多士烘咗,但唔夠脆,塗滿咗牛油,都幾好食。 凍央茶味香濃,奶啡茶比例剛好,入口舒服。侍應服務很好,有禮貌,而且效率快。 收銀哥哥似係老細,待客親切有禮。 食物質素、環境、服務都好好。 $46包凍飲,性價比好高,非常滿意。

叫咗一個炸魚柳煎蛋,跟凍央。

餐廳環境光猛整潔,地方夠大。

2023-07-29
$46 (早餐)
  • 炸魚柳