餐廳: BAKA BURGER
資訊:
條款及細則:

詳情可瀏覽:http://www.foodwisehk.gov.hk/zh-hk/food-wise-Eateries.php

2023-12-29 180 瀏覽
冷風輕輕吹😬我係食肉獸😆鍾意食牛肉漢堡🍔⋯⋯當然要爆汁!但係又唔可以太油膩!之前去一間著名嘅漢堡包店!每個都要100多元,但係真係非常油膩!呢間小店竟然做得又Juicy又唔油膩又充滿牛肉味😋😋😋⋯⋯呢間小店由兩位充滿熱誠嘅年青人經營的⋯⋯佢哋介紹竟然仲有美味正宗嘅泡菜添⋯⋯超級笨蛋漢堡主打手打牛肉漢堡包🍔⋯⋯手打牛肉😋每日在店裏新鮮製造⋯⋯牛肉超厚,勁Juicy添😋⋯⋯鮮嫩又多汁又鬆化⋯⋯漢堡麵包充滿牛油香氣又鬆脆!詢問店主佢哋話有獨門秘方😏😆⋯⋯洋蔥圈每樣都即製!洋蔥圈非常美味🤤炸漿調得好好味😋非常酥脆⋯⋯這間小店價廉物美!食材又新鮮又好味😋⋯⋯下次叫埋我啲朋友一齊去!仲有啤酒供應添!
之前去一間著名嘅漢堡包店!
每個都要100多元,但係真係非常油膩!
呢間小店竟然做得又Juicy又唔油膩又充滿牛肉味😋😋😋⋯⋯

超級笨蛋漢堡

主打
手打牛肉漢堡包🍔⋯⋯

手打牛肉😋每日在店裏新鮮製造⋯⋯

牛肉超厚,勁Juicy添😋⋯⋯
鮮嫩又多汁又鬆化⋯⋯

堡麵包充滿牛油香氣又鬆脆!
詢問店主佢哋話有獨門秘方😏😆⋯⋯

洋蔥圈

每樣都即製!
洋蔥圈非常美味🤤
炸漿調得好好味😋
非常酥脆⋯⋯

仲有啤酒供應添!
  • 泡菜
  • 超級笨蛋漢堡