2022-11-28 108 瀏覽
同親朋友去打邊爐佢哋好多時都會揀牛大人. 貪佢野食同野似款式都好多呢排好熱氣生哂飛滋嘅我地揀咗健康既蕃茄湯. 如果覺得蕃茄味唔夠重可以去自助區加蕃茄落去滾. 咁個湯就愈嚟愈有味啦今次重送珍珠奶茶🥰珍珠煙韌有咬口. 黑糖味都好香叫呢個餐其中一個重點係佢既和牛牛丸🤤真係好好食呀. 牛脂嘅香氣超級濃. 一咬落去啲肉汁漏哂出嚟如果可以任食就好啦🥺安格斯牛小排同澳洲和牛M 5牛肩卷都好正🤤肉味濃郁食落油脂味香最驚喜嘅係呢道竟然有牛胸爽😍油脂味香又爽口彈牙. 即刻要食多幾碟每次必飲嘅烏梅汁同台灣飲嘅味道一模一樣. 打邊爐嘅時候飲真係好解膩. 而且香港好少地方有得飲呢道台式餃類嘅選擇都好多. 蛋餃係我最愛另外我仲好鍾意食佢哋啲新竹米粉. 浸落蕃茄湯到超級入味🍅食落酸酸甜甜最後再嚟多碗仙草凍嚟做結尾真係好滿足🤤

今次重送珍珠奶茶🥰珍珠煙韌有咬口. 黑糖味都好香

如果可以任食就好啦🥺