哎吔,今次行過呢間餐廳,真係打開咗我嘅味蕾之門!俾我話你知啦,佢地嘅炸飯團🍙,外層炸到口感夠晒香脆,入面嘅飯又軟綿但仲保持住啲彈性,每一啖都有驚喜,真係食落過癮!而家講起嚟仲似夢一樣!啲漢堡🍔同薯條🍟都算素,得啖好食,但呢,個Afternoon Tea Set就真係頂級享受!已經有好幾回我夢返去食佢!打邊爐嘅蛋糕仔外面香滑,入口即化嘅口感,簡直係精緻得黎又平民,攪到你心思思想再去!而個慕絲蛋糕,望落好精緻,食落去鬆軟,味道溫和,真係服咗佢。喺呢到食嘢嘅經歷,真係足以喚醒一個食客所有嘅味覺細胞!搵食嘅路上,總會有意想不到嘅驚喜啵,而今次呢度就係其中之一!下次再過嚟,我肯定會再仲點一份飯團,多谢晒啦!👏🏻🍰🍽️