2024-01-17 7 瀏覽
今次去嘅餐廳,真係發現咗一啲叫人喊出嚟嘅美味🍣!三文魚幼滑得嚟又鮮嫩,一啖落肚,有種即刻嘆為觀止嘅感覺。而啲帶子啊,簡直係新鮮嘅代名詞,輕輕一咬,海味即刻湧上心頭,又彈牙又惹味!唔好以為呢度淨只得生魚片,吞拿魚就真係有啲失色,可能唔夠鮮啦。不過啦!啲燒汁三文魚絕對補返分,啲秘製醬汁真係不得了,喺舌尖嘅每一個感覺細胞度跳舞,好過癮!🐟不過,最正嘅就淨係蟹柳同蕃薯天蝦卷喇!😋 蟹柳咬落去,每一絲都滿滿嘅膏味,跟住個蕃薯天蝦卷,外皮酥脆喺嘴裡溫柔爆破,入面嘅蕃薯香甜軟綿,配合上彈牙嘅蝦,幾有層次感!食完呢餐,真係大滿足!加上服務員都勁親切,下次有機會一定仲要再嚟,又或者要叫埋啲朋友一齊享受呢款食樂!👍