終於戰勝排隊(十分鐘入得),入到元朗總店食華嫂👏🏻👏🏻重見到華嫂親自招呼客人😎—————-👉🏻二話不說:「招牌菠蘿包」($20),菠蘿油的進化版,加入炒蛋及蕃茄🍳🍅⋯⋯咬左個菠蘿包係好脆身🤩入面既牛油慢慢隨住蛋既熱力溶化!🤤🤤👉🏻雖然唔係話去到世界級驚喜,整體三者都夾到,幾fresh !!個菠蘿包係幾好食👍🏻👍🏻包控😍👉🏻蕃茄濃湯雞翼豬扒出前一丁🥫($49+$4)🍜,個湯真係幾杰🍅,不過出前一丁一直keep 住有點硬,因為個湯杰到浸唔淋,都係正常味道🙈🙈🙈👉🏻最驚喜既係樽仔奶茶☕️,個茶奶比例好好,不會過奶又不會過澀😍😍如果可以減少少甜就更perfect 啦,我重帶走左個樽仔返屋企留念😎😎👦🏻都覺幾好飲✌🏻—————-終於叫一嚐華嫂,等既時間短,好開心🥳,不過如果超過半個鐘就免了🙈
—————-

咬左個菠蘿包係好脆身🤩入面既牛油慢慢隨住蛋既熱力溶化!🤤🤤

👉🏻蕃茄濃湯雞翼豬扒出前一丁🥫($49+$4)🍜,

👉🏻最驚喜既係樽仔奶茶☕️,
—————-