2020-10-26 113 瀏覽
今日途經K11 想搵啲健康嘅嘢食,全部都係啲連鎖餐廳,竟然比我搵到一間隱世綠色健康餐廳,喺正2樓嘅角落,可以寧靜咁食一餐。🥰🌿依家做緊優惠,晚市有七五折,啱晒我哋。☝🏿🤩之後先嗌左兩個前菜。第一個係芝士磨菇釀雞翼,上碟嘅時候熱辣辣,雞翼外皮香脆,一咬雞油香湧晒出嚟,配合芝士嘅濃厚,真係非常好食。第二係吞拿魚沙沙酥盒配分子醋汁,旁邊有啲沙律菜,仲有啲黑醋汁;不過重點都仍然係個酥盒,甘香酥脆。主菜嚟啦,焗酥皮三文魚扒配蕃茄忌廉汁,三文魚唔會太熟,同酥皮夾埋一齊好少見,不過又真係幾好食。我哋仲嗌左第二個主菜,燒焗自然美國豬鞍架扒菠蘿配燒汁,呢個真係非常推介,因為真係冇諗過豬扒可以咁細嫩咁易咬,仲有個燒菠蘿🍍,減輕肉質油膩感。😋😋

依家做緊優惠,晚市有七五折,啱晒我哋。☝🏿🤩