餐廳: 慢理牆城
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2020-10-04 167 瀏覽
慢理牆城 WALL IS EAT✨一開始睇到呢個店名,仲以為係主打慢煮菜式,原來係食新派西餐,飲品同甜品名都好用心設計。裝修風格係綠化左既工業風🌿,好多影相位,岩曬鐘意打卡既大家📸。不得不提,店員服務十分親切有禮,食客離開個陣仲會送到出𨋢口,令您有種賓至如歸既感覺👍🏽😋食咗乜:車尼茄柚子果凍無花果沙律配肉桂蜜糖黑醋汁HKD$98😊沙律嘅配搭好清新,色彩繽紛嘅蔬果,加埋柚子果凍同埋金箔,色香味俱全。建議打卡後,將柚子果凍整碎同沙律撈埋一齊食✨牆城小食拼盤(小)HKD$168😊拼盤份量相當大,細拼盤已經夠3-4人食。一般出去食拼盤都會覺得唔多抵,全部現成貨翻熱。但呢個除左常見嘅薯條、蕃薯條、芝士條、芝士粒粒同埋香腸外,仲配搭埋水牛城雞翼🐥,非常豐富🥳黑松露醬岩曬鐘意GAS味嘅朋友🛢青醬帶子扁意粉 HKD$158😊青醬+帶子係穩陣之選。帶子煮得岩岩好,肉質嫩滑,意粉質地適中Come 芒,占士(三層芒果牛奶)HKD$88 😊帽事嘅,傻朱!(薄荷焦糖朱古力)HKD$82😊呢兩杯都係好玩之選,係店員細心指導下,將平平無奇既芒果+牛奶、簿荷+朱古力混合,變成好玩吸like之作✨(有睇曬呢個post所
慢理牆城 WALL IS EAT✨

😋食咗乜:
車尼茄柚子果凍無花果沙律配肉桂蜜糖黑醋汁HKD$98😊

牆城小食拼盤(小)HKD$168😊

青醬帶子扁意粉 HKD$158😊

Come 芒,占士(三層芒果牛奶)HKD$88 😊
帽事嘅,傻朱!(薄荷焦糖朱古力)HKD$82😊
呢兩杯都係好玩之選,係店員細心指導下,將平平無奇既芒果+牛奶、簿荷+朱古力混合,變成好玩吸like之作✨(有睇曬呢個post所有相既您,有冇好似我咁”Wow 😮”出黎呢🤩)

櫻花樹下的忽發奇想 HKD$158😊
棉花糖+百力支+朱古力brownie嘅配搭,味道不過不失。但賣相同生日祝福語句有驚喜🌟🎂

‼️TIPS‼️
🚌點搭車:
喺油麻地港鐵站B1 出口,過馬路後沿窩地老道行一個街口,轉入砵蘭街行前少少就到啦!全程行3分鐘左右

🐼店內只有一張枱有呀熊陪您一齊食飯,想同佢坐就要盡早預約,同埋準時到啦

🎂有朋友生日可以預約時同店員講聲,提供壽星姓名,店員會幫您準備小驚喜✨(感謝朋友幫我準備嘅生日驚喜😘)
車尼茄柚子果凍無花果沙律配肉桂蜜糖黑醋汁
牆城小食拼盤(小)
青醬帶子扁意粉
帽事嘅,傻朱!(薄荷焦糖朱古力)
Come 芒,占士(三層芒果牛奶)
櫻花樹下的忽發奇想
2020-07-10
車尼茄柚子果凍無花果沙律配肉桂蜜糖黑醋汁
牆城小食拼盤(小)
青醬帶子扁意粉
帽事嘅,傻朱!(薄荷焦糖朱古力)
Come 芒,占士(三層芒果牛奶)
櫻花樹下的忽發奇想