成個vibe好正🌟好有賭場氣氛 🎯所有野睇落都好playful 除咗枱面由馬賽克磚砌成各款得意圖案 就連個餐牌都好colorful 好似睇緊故事書咁掀 好好笑咁見佢其中一頁寫落order時講下唔該、叫聲靚仔靚女 就會有5蚊discount🤣結果由個好厚面皮嘅frd子講哂 不過我估佢原意係想大家食得開心玩得開心啫🤪。。。🦔👉孖寶比薩 $128(好惹味避風塘魷魚圈比薩 + 龍蝦汁大蝦豆卜比薩)既然一個pizza原價都百幾 索性比多啲啲要個孖寶🤪兩隻味都試到!兩款都係好新穎嘅配搭 食落又幾得意xd pizza皮薄餡靚 芝士配料等都做得唔錯好rich👍避風塘唔會真係炒蟹隻味🤣但的確幾惹味😋另外一半嘅大蝦豆卜都唔會話好乾 擺係pizza度比起我預期中好食 但我會鍾意避風塘味多啲haha。。。🦔👉泰式冬蔭公意粉 $128食落真係甚驚喜🤩好濃嘅冬蔭公味道 夾個唔停手 差啲想encore 內含蘑菇、海鮮、蘆筍、燈籠椒、檸檬葉等 海鮮都唔少 係唔知點解pizza嘅原材料會係呢度發現番🤣可以做得更好嘅係意粉嘅質感可以硬啲 今次腍咗啲 不過fusion黎講味道真的很不錯!。。。🦔👉命運賭城小食拼盤 $92
孖寶比薩

好惹味避風塘魷魚圈比薩

龍蝦汁大蝦豆卜比薩

👉孖寶比薩 $128
(好惹味避風塘魷魚圈比薩 + 龍蝦汁大蝦豆卜比薩)
泰式冬蔭公意粉

👉泰式冬蔭公意粉 $128
命運賭城小食拼盤

👉命運賭城小食拼盤 $92 (細份)
Menu已經寫到明小食隨機出😂好彩我地運氣唔差 細份都有炸薯角、炸魚手指、炸魷魚圈、原味雞翼 每人一件滿足下嘴饞嘅自己就好 整體不過不失咁 雞翼細隻得黎都幾juicy
比利時窩夫

👉比利時窩夫 $72
睇個presentation好得咁 但味道遜色咗啲 waffle底有別於平時食開嘅 偏甜過人 好似食到粒粒砂糖咁🙃唔係我鍾意嗰款 香蕉上有層焦糖脆面係幾有心思嘅 至於個雪糕真係不得了🤫一言難盡嘅黑芝麻味 最後乜都食嘅小妹都棄咗
焦糖咖啡味冰沙

👉咖啡系列冰沙 - 焦糖咖啡味 $48
整體唔錯 成jar咁大杯😎飲落又唔會溶得好快 唔係過甜嘅焦糖味啱哂我呢啲偽健康人 但焦糖控可能要叫extra caramel kekee

👉鮮奶咖啡 $46
拉花好靚🥺但啡味無乜特別 想專飲啡嘅建議去番cafe叫 呢度都係飲下特色野飲好🥳例如富士山系列呢啲打卡drink好多人叫
孖寶比薩
好惹味避風塘魷魚圈比薩