餐廳: 小魚兒 (金馬大廈)
資訊:

想食酸菜魚好耐😆呢間有唔同湯底可以揀 由唔辣到大辣 唔麻到大麻食唔得辣嘅朋友都可以一齊食酸菜魚🙌🏻另外見到佢午餐好鬼平 下次可以去試試同埋每次加水 侍應都會用手遮一遮驚彈到啲水落我哋度 加分老壇酸菜豆花海鱸魚 (唔辣唔麻) $308🙆🏿‍♀️話說我哋未諗到叫咩湯底好睇到店裡面嘅電視播緊一條片係講老壇酸菜豆花湯底咁啱其中有朋友食辣比較渣 就揀咗呢個喇👍🏿一上檯就見到海鱸魚伴住海量嘅酸菜 睇見已經開胃 未食條魚之前先食返幾啖酸菜 正😋條魚好滑嫩 幾個人完全唔夠喉🤤精選美國肥牛片 $118🙆🏿‍♀️食完條魚之後 我哋當然唔會浪費左個湯底啦我哋叫左肥牛、寬粉同圓薯粉肥牛約略咁數有十片 而且塊塊都唔細啲牛肉疊喺啲碎椰菜面疊到成座山咁高⛰視覺上都幾過癮🤩食落有牛味 完全解晒凍 一點雪氣都無 唔錯👍🏿淥完食落口 仲係有質感 唔會得返一張紙咁薄寬粉 $28🙆🏿‍♀️圓薯粉 $28🙆🏿‍♀️寬粉同圓薯粉都索晒啲湯 係睇自己鍾唔鍾意個質感寬粉會比較淋啲 軟熟啲 圓薯粉比較有口感西柚乳酸爆珠梳打 $38金桔檸檬百香果茶 $42香檳葡萄乳酸爆珠梳打 $38白桃紅茶 $38(順序由左至右)我哋全部人懶健康咁叫咗少甜少冰
想食酸菜魚好耐😆

條魚好滑嫩 幾個人完全唔夠喉🤤

精選美國肥牛片

精選美國肥牛片 $118🙆🏿‍♀️
食完條魚之後 我哋當然唔會浪費左個湯底啦
我哋叫左肥牛、寬粉同圓薯粉
肥牛約略咁數有十片 而且塊塊都唔細

西柚乳酸爆珠梳打 $38
金桔檸檬百香果茶 $42
香檳葡萄乳酸爆珠梳打 $38
白桃紅茶 $38
(順序由左至右)
我哋全部人懶健康咁叫咗少甜少冰
全部都正常發揮 要揀嘅會揀金桔檸檬百香果茶🤭

✅加一服務費

2021-09-25
$175.5 (午餐)
精選美國肥牛片