2017-08-25 9038 瀏覽
終於響屋企附近開飯堂😂終於唔使成日去又一城買麵包同埋同啲呀太迫。雖然都係美心但係佢啲麵包真係好食。是日終於見到條龍唔長就去食。有個叔叔走出嚟幫我地攞飛仔都幾好服務,好快就安排座位。是日餐單就想食羊膝同埋雜菇雞扒香草汁意粉~一肉一澱粉 一嚟就上咗三個包包先,有穀物包同法包麵包,軟軟地,唔是太脆跟餐沙律有塊橙片幾清新份,碗仔細細沙律菜嘅種類都多番茄湯見到啲一大舊蟹肉,湯濃好似熱食番茄蓉香煎雞胸野菌香草汁扁意粉,其實本人對雞胸一啲興趣都無,但係佢呢間煮得唔算乾身,香草汁可以用黎點雞令到佢冇咁乾。扁意粉煮得啱啱好,見到個色就知佢冇煮過頭。野菌嘅種類都多不過我望到人哋隔離嗰啲菇大粒啲😂賣相好靚仔呢啲賣相就唔靚啦一劈咁,雖然佢哋煮得好軟熟不過加條香草會唔會好啲🙄味道上唔夠同區另一間made in Hong Kong好食餐飲叫咗水果茶其實我好鍾意呢間嘅蘋果茶嘅,不過佢今日嘅水果茶係柚子果汁茶,好大片柚子又喺度,唔夠蘋果茶咁香不過冇咁甜,但茶味又唔出。埋單480~呢個價hea下傾計都OK嘅但係我哋食完就走,因為回音好勁成個場好嘈,我地已經係坐窗邊位😂

是日餐單就想食羊膝同埋雜菇雞扒香草汁意粉~一肉一澱粉
三款包

一嚟就上咗三個包包先,有穀物包同法包麵包,軟軟地,唔是太脆
沙律

跟餐沙律有塊橙片幾清新份,碗仔細細沙律菜嘅種類都多
蟹肉茄蓉湯

番茄湯見到啲一大舊蟹肉,湯濃好似熱食番茄蓉
燒雞胸野菇義大利麵配香草汁

蒜蜜汁羊膝