2023-08-24 1276 瀏覽
之前有個平日放假,唔使返工。一諗假期有咩餐廳好多人,平時冇機會去食,就即刻諗起牛角🤣於是我同男朋友就一齊去咗沙田嘅牛角食lunch buffet😋我哋叫咗最平嘅套餐,每人$2xx, 因為我哋都係志在食牛角飯,所以最平嗰個套餐我哋都覺得OK🤭而家牛角,原來仲有刈包同埋窩夫俾你喺個爐上面烘熱嚟食,好正😆食最平嘅套餐,我個人推薦食豬大腸,記得要燒到差唔多熟嘅時候,再將佢剪開一半嚟燒,就會外脆內軟👍🏻另外再推薦大家食牛角飯嘅小貼士😆(雖然可能大家都知🫢)就係落完紫菜之後,要加一羹燒肉汁同一羹鹽醬,最好加埋枱面嗰個鹽醬(如果鍾意食重口味嘅話🤭)結論:牛角都係平日食最舒服,唔使等位又唔洗同人迫🤣如果平日得閒會再嚟食~
之前有個平日放假,唔使返工。

另外再推薦大家食牛角飯嘅小貼士😆(雖然可能大家都知🫢)