餐廳:Paper & Coffee (沙田)地址:沙田香港中文大學龐萬倫學生中心2樓Paper & Coffe係我中大入面最鍾意嘅餐廳之一🥰,除咗近山腳之外,環境仲好舒服,充滿住日系風格🇯🇵,有high chair,有卡位,仲有榻榻米,最重要緊係因為佢地係黃店啦😎,良心店值得良心消費,疫情令中大無哂人咁濟,導致早排佢地告急🙏,中大人得嘅就幫襯支持下啦慢煮豬軟骨配旬之野菜飯 $42鍾意Paper & Coffee另一個原因,係佢地嘅飯好健康,一碗飯有一半係蔬菜🥬,岩哂我呢啲愛健康嘅人👏,豬軟骨有兩大條,炆得好腍仲好入味😋,而且唔會過鹹,撈飯食一流👍🏼!另外加咗隻溫泉蛋都係$3咋♨️加$16可以有杯Flat White,仲可以望住咖啡師即席沖調你嘅飲品😍,好專業好細心呀😆,睇下佢地嘅拉花❤️,我就好滿意,你又收唔收貨呢?
餐廳:Paper & Coffee (沙田)
地址:沙田香港中文大學龐萬倫學生中心2樓

慢煮豬軟骨配旬之野菜飯 $42