作為碳水包包愛好者嘅我,成日周圍搵包食😋,之前都幫襯過呢間店買過茶味plain bagels,包包有咬口味道就正正常常,今次帶埋🐶🐶尼chill下,試下堂食佢啲爆餡bagel 揀完餡料,可以任意配搭bagel款,有原味有甜有咸,按bagel款價錢💲會有幾蚊出入,飲品就會有額外9折🙌🏻🥯 黑芝麻麻糬 焙茶𝓑𝓪𝓰𝓮𝓵 ($58-61)爆多黑蚊蚊嘅無油芝麻醬,芝麻味道都算濃 (可以更濃😂),拉絲mochi份量都多,有得揀原味/綠茶mochi,揀左原味,整體不錯🥯 厚切雞扒腿扒鳳梨 伯爵茶𝓑𝓪𝓰𝓮𝓵 ($76-81)慢煮雞扒好厚唔鞋口,配埋生菜、cream cheese同菠蘿🍍好juicy,同樣不錯吃🧊 爆檸美式咖啡 ($46)咖啡有檸檬嘅清新味,唔會太酸,溝左soda,幾得意好消暑☕️ 𝓗𝓸𝓽 𝓛𝓪𝓽𝓽𝓮 ($34)正常操作,諗唔到有咩評語😂🙌🏻⛱ 戶外位置有露營枱凳,有把大太陽遮️,仲係🐕-friendly🫶🏻

🥯 黑芝麻麻糬 焙茶𝓑𝓪𝓰𝓮𝓵 ($58-61)

🥯 厚切雞扒腿扒鳳梨 伯爵茶𝓑𝓪𝓰𝓮𝓵 ($76-81)

🧊 爆檸美式咖啡 ($46)
咖啡有檸檬嘅清新味,唔會太酸,溝左soda,幾得意好消暑

☕️ 𝓗𝓸𝓽 𝓛𝓪𝓽𝓽𝓮 ($34)
正常操作,諗唔到有咩評語😂🙌🏻