2022-12-10 24 瀏覽
去屯門紅橋探完朋友,佢介紹我同老公落去下面食間cafe 👍🏻 佢話係井財街必食嘅,又抵食又好味。 坐低我地比較過,2人餐係最抵食,有齊pizza ,主食,小食,仲有餐湯同飲品👍🏻晚餐食西餐style 人均都係$100頭!真心抵❤️食落仲要好好味,好高質添🤤❤️👍🏻餐湯:南瓜濃湯🤤質地夠稠,味道好濃四式芝士pizza : 真係必食👍🏻係薄脆底嘅pizza , 加上芝士超香+好味,又有少少蕃茄醬餡中和返,唔會太膩。一開始食保證停唔到口😂蟹肉意粉🍝:忌廉汁好夠,仲食左一絲絲鮮味嘅蟹肉,加埋D靚蟹籽👍🏻用料靚,份量足❤️好味 小食係黑松露薯條🍟好大份😂一D都唔似’小‘食。超香!面頭仲有D芝士碎,增加咸香味👍🏻餐飯我揀左綠茶,老公飲可樂。杯綠茶好清👍🏻係無糖綠茶🍵岩哂我👍🏻總結:食物份量大,價錢好貼地,好抵食👍🏻用料及味道亦高質!推薦🤩

食落仲要好好味,好高質添🤤❤️👍🏻

餐湯:南瓜濃湯🤤質地夠稠,味道好濃

• 黑松露薯條
  • 四式芝士pizza