2021-09-25 143 瀏覽
男神約我去貓主題酒吧餐廳Catee, 全店貓嘅裝飾下還佈置得頗有氣氛,唔通佢知我鐘意貓🥺?懷著期待的心情應約希望成功!原來是向我請教食物攝影, 看來小妹脫單之路仍須努力!😫既然來到就好好享受一番吧❤️,整間餐廳都放貓的擺設, 非常特別!仲有不同特色酒類飲品🥰❤️威靈頓三文魚❤️名菜威靈頓牛扒換上三文魚餡原來也很相襯😍外層酥皮不會濕漉漉, 與魚扒緊緊接在一起不見一絲縫隙,魚肉煮至約三成熟左右使肉質保持軟綿滑嫩,配上Catee自家製酸菜就不會覺得太HEAVY👍⭐️烤美國安格斯牛板胛⭐️牛板胛肉質比較嫩, 比肉眼或西冷脂肪含量較低💪🏻,因此食落肉質較嫩而口感扎實,而且牛味十足,令人食指大動🥳Catee 服務及食物,都甚具水準👍,在浪漫昏黃的燈光映下瀰漫著浪漫情調,非常適合情侶來撐枱腳或慶祝紀念日。希望下一次來有好消息同大家分享啦😤

❤️威靈頓三文魚❤️
名菜威靈頓牛扒換上三文魚餡原來也很相襯😍