2019-04-07 116 瀏覽
平日都會經過朗豪坊呢間i creameria cafe, 見到佢既裝修好靚,好有歐式mix日式的風格,係到high tea打卡一流,呢度既雪糕亦都係好有名氣,係ig fb都成日見到有人po相,今晚經過時再細心睇原來呢度係有dinner set食,我亦都比佢既menu吸引左,所以決定今晚係到落腳啦係櫃面比完錢之後,店員會比個號碼牌我地 我地就自己搵座位坐,店員稍後就會送上食物青醬魚蝦長通粉,青醬香料味度濃郁,意粉上面有芝士粉,所以好creamy,再加左一粒粒既松子仁,食落非常夾好有口感!主角就係大蝦 ,一碟有5隻既大蝦 而且每真蝦既size真係好大,,蝦既質感彈牙爽口,好味呢個係意大利紫薯雲吞,其實我都係第一次食,非常特別既菜式同埋令我一試難忘啊!首先食物擺盤要讚 擺得好靚。味道方面我比佢五粒星,首先個皮係比平日雲吞厚,佢仲有芝士,芝士同紫薯好夾,碟上面會有菠菜忌廉汁,好creamy南瓜忌廉湯 好正 好濃郁每個餐都會有鮮花送上,for你影相,好有心思估吾到呢間主打雪糕同蛋糕既店 連dinner都咁高質推介

羅勒青醬鮮蝦長通粉

意大利紫薯雲吞伴忌廉菠菜

,碟上面會有菠菜忌廉汁,好creamy
南瓜忌廉湯

南瓜忌廉湯 好正 好濃郁
䄂子沙律

每個餐都會有鮮花送上,for你影相,好有心思

估吾到呢間主打雪糕同蛋糕既店 連dinner都咁高質
推介