2020-01-03 247 瀏覽
在剛剛過去的聖誕節,相信不少朋友為買甚麼禮物而煩惱,但對我來講買嘢食就最實際☺之前公司同事買過甜藝家嘅蝴蝶酥,食過就番唔到轉頭🤤 今次難得黎到尖沙咀分店,就試下其他產品~~——————————🔹雜錦朱古力脆米波 $108本身好少食脆米波,但見到外形好吸引,入面有不少粒,就買一盒食🤪 這個脆米波有三種味道,分別是牛奶朱古力紅桑梅、白朱古力柚子皮和黑朱古力橙皮,一打開就聞到好香朱古力和果皮味😍食過三種味道後,最喜歡是牛奶朱古力紅桑梅,因為紅桑梅酸酸甜甜,不會搶走牛奶朱古力味~ 媽媽就喜歡白朱古力柚子皮,清新健康,又不會太甜!最重要的是這個脆米波一點也不會太甜太肥,食幾粒都不會罪惡感🤪🔸朱古力爆炸雪茄 $168見到網上好多人推介這個朱古力爆炸雪茄,買一盒返去試吓。原來一盒都有15條左右,裏面除了有朱古力,還有些爆炸糖和少少脆米,個人覺得甜過脆米波,一放入口會有些爆炸的感覺,非常過癮!外皮鬆脆,夾雜濃郁朱古力,配茶就啱晒!

——————————
🔹雜錦朱古力脆米波 $108