2022-10-16 359 瀏覽
⌇l a f a m i l l e“ 💚 “ 香濃開心果($67)開心果味非常濃郁加埋外面既脆皮開心果朱古力同開心果碎包住成個蛋糕 中間亦有開心果mousse 口感非常豐富!“ 🍓 “ 皇牌士多啤梨($58)蛋糕上面薄薄既一片啫喱蓋過幾粒士多啤梨 賣相加分 蛋糕切開中間同樣有cream 士多啤梨非常香甜 私心鍾意士多啤梨既我非常推薦!“ 🍇 “ 長野之紫 ($70)提子蛋糕係今期既限定 粒粒提子都非常香甜爽口 糕切開中間同樣有cream 想試既朋友就要趁長野提子依家仲當造既時候快啲試啦!“ 🍋 “ 瀨戶內檸檬芝士巴伐利亞 Lemon & Cheese Bavarois ($46)首先賣相非常精緻獨特 上層既水信玄餅晶瑩剔透 可以清楚睇倒吾同既餡料 有當造鮮果同可食用花 而下層既mousse檸檬芝士既配搭吾會過甜 口感有層次 非常清新!la famille既蛋糕分店遍佈港九新界店舖位置都非常方便 蛋糕細細個 適合三五知己慶祝 而且超多吾同味道選擇 水果、朱古力、茶類蛋糕都一樣禁出色 賣相好精緻價錢合理 真係好好既慶生蛋糕!La Famille🏡中環中環港鐵站CEN E3號舖🍞#food
⌇l a f a m i l l e
“ 💚 “ 香濃開心果($67)

“ 🍓 “ 皇牌士多啤梨($58)

“ 🍇 “ 長野之紫 ($70)

La Famille
🏡中環中環港鐵站CEN E3號舖