2019-06-03 38 瀏覽
屯門vcity對面地下開了很多食店,food combo就係其中一間,雖然餐廳面積唔係好大,但係都有卡位,仲有飲料區,好特別。平日既晚市都要攞飛,幸好我地今日早左6點半就食晚餐🥣Order完之後店員跟我們說可以享用自助水bar,水bar有三款飲品,熱鮮薑紅棗桂圓水、薄荷鮮橙水、凍檸檬茶個個set都好吸引,但最後都係情歸美國安格斯西冷,荷蘭汁配南瓜薯餅$218安格斯西冷不嬲都有保證,肥瘦分佈平均,肉質非常嫩滑,還有甜粟米和滑到不得之了的薯蓉,看到餐廳對配菜亦十分認真!華都夫沙律🥗個沙律醬好特別,沙律菜新鮮,開胃是日餐湯係超濃郁的南瓜湯,南瓜好甜好滑,仲好似食到少少南瓜溶添!仲有呢個外脆內軟的南瓜薯餅,外面脆卜卜,裏面就食到好creamy嘅南瓜蓉食完晚飯最好配以水果就岩哂,好少西餐廳會有埋水果於set dinner內,實行健康生活,很有心思呢。

平日既晚市都要攞飛,幸好我地今日早左6點半就食晚餐🥣

熱鮮薑紅棗桂圓水

美國安格斯西冷,荷蘭汁配南瓜薯餅

華都夫沙律🥗個沙律醬好特別,沙律菜新鮮,開胃
華都夫沙律

南瓜濃湯